“O υιός του φίλου και συναδέλφου σας Δημάρχου Δάφνης-Υμηττού είναι στο μισθολόγιο του Κοινωνικού Παντοπωλείου της πόλης μας”




(ithesinews.blogspot.gr)

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος

ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ
ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΣ…

Αυτήν την φορά δεν θα μπούμε σε εισαγωγές, προλόγους και μακροσκελή κείμενα.
Αυτήν την φορά θα είμαστε σύντομοι, αλλά καίριοι.
Ερωτάται ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος, την ώρα που χιλιάδες Ηλιουπολίτες είναι άνεργοι και δεν έχουν μεροκάματο, την ώρα που η ανεπαρκής διοίκησή του δεν κάνει τίποτε το ουσιαστικό για να “ελαφρύνει” άνεργους Ηλιουπολίτες (ακόμα δεν έχει εισακουστεί η πρόταση Μωραΐτη για προσφορά 1 εκατ. ευρώ από τα 42 εκατ. του ετήσιου προϋπολογισμού σε άνεργους δημότες και ευπαθείς ομάδες), την ώρα που τα σκάνδαλα στο Δήμο μας διαδέχονται το ένα μετά το άλλο και έχουμε διασυρθεί και τηλεοπτικά στο πανελλήνιο ως Δήμος (κυλικείο νεκροταφείου, απευθείας αναθέσεις έργων, υπερκοστολογήσεις, “βιομηχανία” μελετών όπου ποτέ δεν γίνονται έργα κ.α.), ο Δήμαρχος Ηλιούπολης ενέκρινε πρόσληψη του υιού του Δημάρχου Δάφνης-Υμηττού στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (οδός Ηρώς Κωνσταντοπούλου).
Και επειδή Δήμαρχε, εμείς γνωρίζουμε πως ο υιός του φίλου και συναδέλφου σας Δημάρχου Δάφνης-Υμηττού είναι στο μισθολόγιο του Κοινωνικού Παντοπωλείου της πόλης μας, ερωτάσαι, είναι ηθικό αυτό που συμβαίνει;;;
Γιατί νόμιμο, δυστυχώς, είναι.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.