Mεγάλες επιτυχίες στον Marathon Europa Cup 2013
Στο EUROPA CUP 2013 που έγινε στις 19-21 Απριλίου 2013 στον Μαραθώνα ο αθλητής του Ομίλου μας Μπουγιούρης Αντώνης κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία Laser STD. Στην ίδια διοργάνωση οι αθλητές του Ομίλου μας Θεοδωράκης Νικόλαος και Χριστοφής Ιωάννης κατέκτησαν την 2η και 3η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία Laser RDL.

Ο αθλητής μας Αντώνης Μπουγιούρης θα συμμετάσχει στους αγώνες Πρόκρισης της Εθνικής Ομάδας που θα διεξαχθούν στις 28 Απριλίου-2 Μαΐου 2013 στην Θεσσαλονίκη. Ακολουθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Κατερίνη στις 7-11 Μαΐου 2013, που θα λάβουν μέρος κι άλλοι αθλητές του Ομίλου μας , με όλη τους την ψυχή. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου

ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!!!!

Για τον Ν.Α.Ο.ΕΛΛ “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙOY ΠΑΝ. XAΤΖΗΜΑΛΛΗΣ

Ολοκληρώθηκε, με απόλυτη επιτυχία, η 5η διοργάνωση και πρώτη επί «ελληνικού εδάφους», της σειράς Europa Cup 2013, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Sailing Academy στον Σχινιά, από το Ναυτικό Όμιλο Ελληνικών Θαλασσών.

 Ο αγώνας που ονομάστηκε Marathon Europa Cup 2013, ξεκίνησε με μια εντυπωσιακή τελετή στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου του Δήμου Μαραθώνος, ο οποίος φιλοξένησε και ξενάγησε τους αθλητές και την οργάνωση στις εγκαταστάσεις του Μουσείου, καλωσορίζοντας τους με έναν πλούσιο μπουφέ.

Κάτω από άριστες καιρικές συνθήκες, που ικανοποίησαν απόλυτα τους 70 αθλητές των 9 χωρών που έλαβαν μέρος, διεξήχθησαν 8 ιστιοδρομίες, που λόγω των μέτριων βορειοδυτικών ανέμων που έπνεαν πάνω από τον Ευβοϊκό, αλλά και της σημαντικής βοήθειας των εθελοντών, ολοκληρώθηκαν για όλες τις κατηγορίες σκαφών, ταχύτατα χωρίς προβλήματα και με επικράτηση των Ελλήνων αθλητών σε όλες τις κατηγορίες.

 Ο Αντώνης Μπουγιούρης, κατέκτησε άνετα την πρώτη θέση στην κατηγορία Standard, έχοντας κατακτήσει μόνο πρώτες θέσεις στις βαθμολογούμενες ιστιοδρομίες. Μια πρώτη θέση στην προτελευταία κούρσα έδωσε στον Αλέξη Κάτσιο τη δεύτερη θέση, παρά την ισοβαθμία του με τον Κύπριο Χάρι Παπαδόπουλο που κατετάγη τελικά τρίτος.

Στην κατηγορία Radial ανδρών ο Πάνος Ευφραιμίδης Συνοδινός πήρε τη πρώτη θέση, ενώ στις δύο επόμενες τερμάτισαν οι Νίκος Θεοδωράκης και Γιάννης Χριστοφής.

Στην κατηγορία 4.7, ο Δήμος Στασινόπουλος πήρε με χαρακτηριστική άνεση και σημαντική διαφορά τη πρώτη θέση, αφήνοντας το Γρηγόρη Μαζαράκη στη δεύτερη θέση και τον Μιχάλη Μιχαηλίδη στη Τρίτη θέση. Στην ίδια κατηγορία για αθλητές μέχρι 16 ετών πίσω από τον Ορέστη Παπαδόπουλο, τερμάτισαν οι Γιώργος Παπαδόπουλος – Κουκλάκης και Γιάννης Μπουγιούρης.

 Στα κορίτσια των 4.7 νικήτρια ήταν η Χρυσάνθη Χατζηδημητρίου με δεύτερη την Ελβετίδα Felizia Pellegrini και τρίτη την Κωνσταντίνα Φωτακάκη, ενώ στα 16χρονα η Χρυσή Αθανασοπούλου πήρε την τελευταία στιγμή τη νίκη από την Αμαλία Προβελεγγίου, που πέρασε στη δεύτερη θέση εμπρός από την Κωνσταντίνα Ζωγράφου.

 

Με την απονομή στους νικητές των κατηγοριών και την τελετή λήξης, που έγινε παρουσία του κ. Χρήστου Στάμου, αντιδημάρχου Μαραθώνα, του Προέδρου του ΝΟΕΘ κ. Ανδρέα Ποταμιάνου, του αντιπροέδρου της EurILICA Macrino Macri, του εκπροσώπου της ΕΙΟ Ιωάννη Μπέη, του προέδρου της κλάσης Laser κ. Παντελή Σκλιά, ολοκληρώθηκε η μεγάλη αυτή διοργάνωση. Η σημαντική συμβολή των εθελοντών μας, της Ν’JOY ΦΑΓΕ, της Super Fast Ferries και του ΕΟΤ αλλά και της Ε.Ι.Ο, του Δήμου Μαραθώνα, του Χαμόγελου του Παιδιού και του χορηγού επικοινωνίας του αγώνα, της ΕΡΤ, επέτρεψαν στον Ναυτικό Όμιλο Ελληνικών Θαλασσών, που είχε την ευθύνη, τη δυνατότητα να διοργανώσει ένα αγώνα σημείο αναφοράς για τη χώρα μας.

Photo: Νίκος Αλευρομύτης (ortsa.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.