Ηρωικός αστυνομικός του Τμήματος Νέας Σμύρνης εξάρθρωσε την σπείρα των ξενοδοχείων
Υπάρχουν και αυτοί που υπηρετούν τους πολίτες αντί να προστατεύουν τις παρανομίες των νταβατζήδων. Ο Πάγκαλος βέβαια θα τον έλεγε “αντιπαραγωγικό”…Ανδρέας Κονδύλης: Οκτώ αλήθειες για το νέο Δημαρχείο Αλίμου

Σε αυτή τη χώρα υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν την πατρίδα τους αλλά και τιμούν τόσο την στολή που φοράνε, όσο και τα λίγα χρήματα που παίρνουν

Φωτεινό παράδειγμα ο αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας  που υπηρετεί στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης και με τον ηρωισμό του κατάφερε να συμβάλει τα μέγιστα ώστε να εξαρθρωθεί η σπείρα που λήστευε ξενοδοχεία.

 Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή.  Περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα ο αστυνομικός που  βρισκόταν εκτός υπηρεσίας κατευθύνονταν  μαζί με έναν φίλο του, με ΙΧ προς Γλυφάδα.  Επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος αντιλήφθηκε δυο άνδρες να βγαίνουν τρέχοντας από ένα ξενοδοχείο.  Χωρίς δεύτερη σκέψη ξεκίνησε καταδίωξη μέχρι που τους ακινητοποίησε σε ένα στενό, στο οποίο προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε ένα αυτοκίνητο.

Ο  ηρωικός αστυνομικός κατάφερε να εξουδετερώσει τους δυο άνδρες, παίρνοντας τεράστιο ρίσκο, αφού όπως αποδείχτηκε αργότερα  ο ένας εκ των δραστών ήταν οπλισμένος.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε βάρος τους προέκυψε πως πρόκειται για την σπείρα που λήστευε τον τελευταίο καιρό ξενοδοχεία.

Σε αυτό τον άνθρωπο ο οποίος αποτελεί δείγμα ηρωισμού και φιλότιμου αξίζει  τουλάχιστον ένα τεράστιο μπράβο και μακάρι η ελληνική πολιτεία  κάποια στιγμή, να ανταμείψει όλους αυτούς  τους καθημερινούς ήρωες, που έχουν μοναδικό σκοπό την ασφάλεια των πολιτών.

 Πηγή: www.olympia.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.