H Jessica (Biel) στη πιο sexy φωτογράφηση της ζωής της (ΕΙΚΟΝΕΣ)




(kourdistoportocali.com)
Τον γύρο του κόσμου έκανε στα τέλη του 2012 η είδηση ότι ο διάσημος pop star Justin Timberlake και η επίσης διάσημη και ταλαντούχα ηθοποιός Jessica Biel ανέβηκαν τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας στο Fasano της Ιταλίας. Το ζευγάρι, που είναι μαζί από το 2007, είχε περάσει μέχρι τώρα αρκετά «σκαμπανεβάσματα» στη σχέση του, με αποκορύφωμα έναν χωρισμό, που κράτησε 7-8 μήνες, το 2011.
Η Jessica Biel είναι μία ιδιαιτέρως ταλαντούχα και πολύ όμορφη ηθοποιός που τον περασμένο Μάρτη έκλεισε τα 30 της χρόνια. Αν και δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα το τρομερό «μπαμ» στη καριέρα της, πρωταγωνιστεί συνήθως σε ταινίες δράσης αλλά και σε ρομαντικές κομεντί, ενώ είναι ιδιαίτερα γνωστή στις Ηνωμένες Πολιτείες από τη συμμετoχή της στην τηλεοπτική σειρά «7th Heaven».
Φέτος, συμμετέχει ήδη σε τέσσερις ταινίες, με σημαντικότερη ίσως το remake του «Total Recall», ενώ θα έχει και ένα σημαντικό ρόλο στο φιλμ «Hitchcock».
To 2007 έκανε μία από τις πιο sexy φωτογραφήσεις της καριέρας της για το περιοδικό «GQ», με φωτογράφο τον καταπληκτικό Michael Thompson.

Παρ 19 Απρ 2013 | 14:00 | Share

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.