Πανάς: “ο κ. Κωνσταντέλος αισθάνεται ότι βρίσκεται ιδεολογικά «πιο κοντά» στην Τρόικα”




Δελτίο τύπου:

Η αλήθεια για τη μεταφορά των εργαζομένων και τη συμμετοχή τους στην απεργιακή κινητοποίηση της 21ης Φεβρουαρίου

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της Αντιπολίτευσης «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη- Πόλεις για να ζεις», με την ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με το ζήτημα της μεταφοράς εργαζομένων με πούλμαν του Δήμου , την ημέρα της απεργιακής κινητοποίησης της 21ης Φεβρουαρίου, απέδειξε δύο πράγματα:

Πρώτον, ότι ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από την απήχηση που είχε στην τοπική κοινωνία και στη μαθητική κοινότητα, η πρόταση-σχέδιο του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Σπύρου Πανά για την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων του Δήμου μας. Εκεί οφείλεται το όψιμο ενδιαφέρον του για τους μαθητές των σχολείων μας και τη μεταφορά τους από και προς το σχολείο τους την 21η Φεβρουαρίου, ημέρα πανελλαδικής κινητοποίησης σε όλο το Δημόσιο Τομέα.

Δεύτερον, ότι είναι ο μόνος δημοτικός σύμβουλος σε Βούλα Βάρη Βουλιαγμένη που στρέφεται τόσο ανοικτά ενάντια στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι της Αυτοδιοίκησης για να διασφαλίσουν το δικαίωμα τους στη δουλειά και την αξιοπρεπή αμοιβή. Προφανώς ο κ. Κωνσταντέλος αισθάνεται ότι βρίσκεται ιδεολογικά «πιο κοντά» στην Τρόικα, παρά στους εργαζόμενους. Δικαίωμά του. Θα κριθεί για την επιλογή του αυτή από τους συμπολίτες μας.

Όσον αφορά την ουσία της καταγγελίας του, η αλήθεια είναι πως την ημέρα της απεργίας της 21ης Φεβρουαρίου, από τα 8 πούλμαν που μεταφέρουν καθημερινά μαθητές της πόλης μας, τα 5 έκαναν κανονικά τα δρομολόγια τους, πρωί μεσημέρι.
Και τα υπόλοιπα τρία εκτέλεσαν κανονικά το πρωινό δρομολόγιο ενώ δεν έγινε το μεσημεριανό γιατί λόγω της απεργίας και της συμμετοχής των καθηγητών σε αυτήν, οι μαθητές σχόλασαν νωρίτερα.

Είναι προφανές από τα παραπάνω ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση – καταγγελία της παράταξης της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου μας στερείται ουσίας και υπηρετεί έναν και μόνον στόχο: τη δημιουργία πρόσκαιρων εντυπώσεων.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.