Άφιξη: ένα «Μπαρμπουνάκι» στα νερά της Γλυφάδας




Είναι η δεύτερη φορά που ο σπεσιαλίστας της θάλασσας Γιώργος Παπαϊωάννου (ιδιοκτήτης του ομώνυμου βραβευμένου εστιατορίου στον Πειραιά) βάζει τη γευστική του υπογραφή σε ένα μεζεδοπωλείο στη Γλυφάδα. Αυτή τη φορά συνεργάζεται τον γνωστό επιχειρηματία Γιάννη Μαλούχο («Malconi’s», «Αλεπού», «Καλαμάκι Κολωνάκι» κ.α.) και από κοινού παρουσιάζουν το «Μπαρμπουνάκι», σε έναν λιτό χώρο στην Αγγέλου Μεταξά, με χαρακτηριστικά στοιχεία έναν τοίχο μαυροπίνακα όπου είναι γραμμένη με κιμωλία η ψαριά και τα συνοδευτικά της, και μια σιδερένια κατασκευή όπου κρέμονται κομπολόγια, κόσκινα, σπάγκοι, κανάτια και αποξηραμένες πιπερίτσες.Τι προτείνει; Μάθαμε για παστά, μαρινάτα, ψητά και τηγανητά ψαράκια, οστρακοειδή, καβούρια, θράψαλα και χταπόδια, ούζα, ρακές και τσίπουρα, σε πολύ λογικές τιμές. Περισσότερα σύντομα.

Αγγέλου Μεταξά 48, Γλυφάδα, 6944639776.

Άντζελα Σταματιάδου [email protected]

 

About – facebook

“Το Μπαρμπουνάκι” δια χειρός Παπαϊωάννου.
Description

“Το Μπαρμπουνάκι” δια χειρός Παπαϊωάννου.

“Το Μπαρμπουνάκι” ξεμύτισε από τα νερά της Μεσογείου και μας κλείνει καθημερινά ραντεβού σε έναν ολοκαινουργιο χωρο στο κέντρο της Γλυφάδας.

“Το Μπαρμπουνάκι” μας καλοσωρίζει στον μαγικό κόσμο των θαλασσινών και των ψαρικών μέσα από τα πεπειραμένα χέρια του Γιώργου Παπαϊωάνννου, με το πλέον φημισμένο ψαρο-εστιατόριο Παπαϊωάνννου στα στενά του Πειραιά. Ο ίδιος και η ομάδα του θα βρίσκονται καθημερινά στο Μπαρμπουνάκι για να μας προσφέρουν μέσα πάντα από πρώτες ύλες θαλασσινά πιάτα με άρωμα Αιγαίου.

Τα χτένια συναντάνε τα κυδώνια και οι σαρδέλες δίνουν χώρο στις γαρίδες, αγαπημένα παστά και ορεκτικά δροσίζονται με αποστάγματα για μερακλήδες και μη.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.