Το δημοτικό πούλμαν άφησε αμανάτι τους μαθητές




Σύμφωνα με καταγγελία της παράταξης “Βάρη -Βούλα-Βουλιαγμένη Πόλεις για να Ζεις” στις 21 Φεβρουαρίου οι περίπου 85 μαθητές από διάφορα σχολεία του δήμου περίμεναν άδικα το δημοτικό πούλμαν το οποίο δεν ήρθε ποτέ γιατί μετέφερε εργαζόμενους του δήμου στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Δείτε ολόκληρη την καταγγελία της δημοτικής παράταξης του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

“Ενημερωθήκαμε πρόσφατα από γονείς της πόλης ότι την ημέρα της Πανελλαδικής απεργία της 21 Φεβρουαρίου, περίπου 85 παιδιά – μαθητές σε σχολεία του Δήμου μας δεν μεταφέρθηκαν το μεσημέρι με το δημοτικό πούλμαν όπως γίνεται καθημερινά.

Μετά από σχετική έρευνα μας, διαπιστώσαμε με έκπληξη ότι αυτό συνέβη επειδή εκείνη την ημέρα, το πούλμαν αντί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά των μαθητών, μετέφερε λίγους εργαζόμενους από το Δήμο και πολλούς «κομματικούς φίλους» στο Σύνταγμα προκειμένου να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε εκείνη την ημέρα.

Σεβόμαστε απόλυτα το δικαίωμα των εργαζομένων και στην απεργία, αλλά και στη συμμετοχή τους σε τέτοιες συγκεντρώσεις, αλλά καταδικάζουμε απερίφραστα την ενέργεια του Δημάρχου να επιτρέψει να χρησιμοποιηθεί όχημα του Δήμου για τη μεταφορά αυτή, με έξοδα των δημοτών, και με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν 85 οικογένειες συμπολιτών μας.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την κοπή της πίτας των εργαζομένων η οποία έγινε σε πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής σε εργάσιμη ώρα και μέρα με αποτέλεσμα να κλείσει ο Δήμος, αποδεικνύεται ότι για μερίδα της Δημοτικής Αρχής είναι ποιο σημαντικό να διατηρούνται καλές «δημόσιες σχέσεις» με καθαρά ψηφοθηρικά κίνητρα από το να λειτουργεί ο Δήμος με γνώμονα το συμφέρον του Δημότη.

Καλούμε τη δημοτική αρχή επιτέλους, έστω και κατά τον τελευταίο χρόνο της θητείας της, να δώσει προτεραιότητα στις πραγματικές ανάγκες της πόλης και όχι της προεκλογικής καμπάνιας του κ. Δημάρχου”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.