Η πρώτη συνεδρίαση της διευρυμένης Κ.Ε. της Σύγχρονης Πόλης




ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η πρώτη συνεδρίαση της διευρυμένης Κ.Ε. της Σύγχρονης Πόλης

 (toaerodromio.gr)

Την Κυριακή 10 Μαρτίου συνεδρίασε η διευρυμένη και πλαισιωμένη με νέα πρόσωπα Κ.Ε. της Δημοτικής Παράταξης Σύγχρονη Πόλη.
Σε αυτή παρευρέθηκαν σύσσωμη η εκλεγμένη δημοτική ομάδα αποτελούμενη από τους Ι. Εφραιμίδη, Α. Αλεξόπουλο, Θ. Πεσιρίδη και Χρ. Μιμηγιάννη, οι σύμβουλοι των Τοπικών κοινοτήτων Ε. Σκρίνης και Ο. Κωνσταντινίδου-Αμηρίδου καθώς και ο ανεξάρτητος σύμβουλος της κοινότητας Ελληνικού Γ. Καιπλάνης, ο οποίος δήλωσε την στήριξη και την συνεργασία του.
Το παρόν έδωσε και η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της Κ.Ε. της Σύγχρονης Πόλης, σημαντικά στελέχη της παράταξης Αγώνας για το Μέλλον του Ι. Κωνσταντάτου που έχουν αποχωρήσει από αυτή, προερχόμενα και από τις δύο Τοπικές Κοινότητες και που στις τελευταίες δημοτικές εκλογές είχαν καταλάβει τις πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου του (ειδικά στο δημοτικό διαμέρισμα του Ελληνικού).
Εμφαντική ήταν και η παρουσία νέων προσώπων που μέχρι σήμερα δεν συμμετείχαν στα δημοτικά δρώμενα, αλλά αποφάσισαν να συστρατευθούν στο νέο αυτό εγχείρημα.
Ακόμη τονίσθηκε ο Ακομμάτιστος και Ανεξάρτητος χαρακτήρας της Παράταξης, μέσω της επαναβεβαίωσης αυτού απ’ όλους τους παριστάμενους. Και δεν θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς, μιας και πρόκειται για ανθρώπους από όλο το πολιτικό φάσμα, αποφασισμένους να προτάξουν τα συμφέροντα του Δήμου και των Δημοτών και όχι αυτά κάποιων κομμάτων.
Η ομοφωνία, η ομοψυχία τους και η αποφασιστικότητα τους φάνηκε και μέσα από τις τοποθετήσεις τους.
Κοινή συνισταμένη όλων η αλλαγή της σημερινής διοίκησης του Δήμου και του συνόλου της οπισθοδρομικής νοοτροπίας και πολιτικής που αυτή εκφράζει και η πορεία του Δήμου προς τα εμπρός.
Μέσα από την χθεσινή συνεδρίαση αναδέχθηκε και η προσωρινή Γραμματεία του Συνδυασμού, η οποία θα τον οδηγήσει το φθινόπωρο στο συνέδριό.
Μέχρι τότε, θα πραγματοποιούνται συναντήσεις-διαβουλεύσεις με τους Δημότες, στις προτάσεις των οποίων θα στηριχθεί η διαμόρφωση του προγράμματος της επόμενης πενταετίας. Από τις προτάσεις αυτές θα τεθούν επίσης τα κριτήρια και ο τρόπος ανάδειξης του προσώπου που θα ηγηθεί της παράταξης στις επόμενες Δημοτικές εκλογές.
Απλά, διάφανα, δημοκρατικά και με πλήρη ενημέρωση του πολίτη, όπως οφείλει να πράττει κάθε δημοτική παράταξη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.