Εχασε ενώ μπορούσε να κερδίσει ο Γ.Σ.Η. την Πεύκη




Την 20η αγωνιστική της Α ΕΣΚΑ που έγινε  στις 11/03 η ομάδα της Ηλιούπολης δεν αξιοποίησε την έδρα της και την αρκετά καλή της απόδοση απέναντι στην ισχυρή ομάδα του ΑΟ Πεύκης. Παρά την δύναμη της φιλοξενούμενης ομάδας οι παίκτες του Θ. Παναγιωτόπουλου που ήταν συνέχεια πολύ κοντά στο σκορ, όπως δείχνουν και οι αριθμοί , με εξαίρεση το τρίτο δεκάλεπτο θα μπορούσαν να είχαν πάρει το παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι ανέκαμψαν στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, ο εκνευρισμός και το άγχος τους στέρησαν  το ρoζ φύλλο αγώνα ενώ είχαν διαφορά μόλις έναν πόντο ελάχιστα λεπτά πριν τη λήξη και όλα έδειχναν ότι μπορούσαν να περάσουν μπροστά στο σκορ.
Τότε όμως ο παίκτης του Γ.Σ.Η. δεν μπόρεσε να παραμείνει ήρεμος μέσα στο παρκέ. Αυτό του στοίχισε δύο τεχνικές ποινές και αποβλήθηκε.
Το γεγονός αποσυντόνισε την ομάδα της Ηλιούπολης που έχασε την ευκαιρία μέσα από τα χέρια της να κερδίσει τον αγώνα.
Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο κλειστό της πόλης μας, και ήταν πολλοί, είδαν ωραίο μπάσκετ και από τις δύο πλευρές και συμφώνησαν ότι ο Γ.Σ.Η. έκανε ένα καλό παιχνίδι στον μαραθώνιο της κατηγορίας που αγωνίζεται.
Για τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες δεν υπάρχει αγωνιστική για την Α ΕΣΚΑ. Οι ομάδες επανέρχονται σε αγωνιστικούς ρυθμούς την 1η Απριλίου ημέρα Δυτέρα.
Τότε η ομάδα του Θ Παναγιωτόπουλου αγωνίζεται με την κατ’εξοχήν καλύτερη ομάδα της κατηγορίας τον Αρη Πετρούπολης εκτός έδρας. Αντικειμενικά είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά η ομάδα θα αγωνισθεί για το καλύτερο.
Η εικόνα του αγώνα με αριθμούς. Τα δεκάλεπτα : α 11-16, β 15-11, ημίχρονο: 26-27, γ 14- 23, δ 20-14 τελικό: ΓΣ Ηλιούπολης – ΑΟ Πεύκης 60-64

Διαιτητές : Μάνος – Τσάτσης

ΓΣ Ηλιούπολης : ( Παναγιωτόπουλος Αθ. – Ευαγγέλου Δ. ) Ουζούνης , Κουλμάσης, Παπαδημητρίου 11, Ρούσσος 10(2), Τσιάκος 2, Παπαδάκης 6(1), Ντάσης 2, Οικονόμου 13(3), Τζανετάκος 7, Μαντάς 9, Γκόπλμπαν , Κουκουλάς .

ΑΟ Πεύκης: ( Κοντομηνάς – Αρβανίτης ) Πατωνίδης, Τσιγωνάκης, Κυριαζόπουλος, Τζώλης, Κακκαβάς, Τασιόπουλος 25(5), Πιτσινος, Κεράτσας 14(2), Δημας 4, Ρώσσης 2, Μπαρμπαρής 2, Τσελεπής 17(1).

Συντάκτης: LEONIDAS [Λεωνίδας Παπαγιαννόπουλος] (ilioupolionline.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.