Η πίτα του Συλλόγου Κρητών Ελληνικού

Ο Σύλλογος Κρητών Ελληνικού «ο Ψηλορείτης» έκοψε την Αγιοβασιλόπιτα τo Σάββατο 2/2/2013 στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ( εντός της πρώην Αμερ. Βάσης Ελληνικού ), είπε τα παραδοσιακά κάλαντα και πραγματοποίησε μια αξέχαστη κρητική βραδιά. Στη μουσική ήταν το συγκρότημα του Αντώνη Κεχαγιαδάκη.

Οι φίλοι και τα μέλη του Συλλόγου που παρευρέθηκαν στην όμορφα διαμορφωμένη αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου είχαν μια όμορφη ζεστή βραδιά με πολύ κέφι και χορό.“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου

Χόρεψαν τα συγκροτήματα του Συλλόγου με χοροδιδάσκαλο τον Δημήτρη Φανουργάκη που καταχειροκροτήθηκαν.

Συγχαρητήρια δόθηκαν στον μάγειρα Μιχάλη Λουβιτάκη και στον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Στέλλιο Βισταγιαννάκη για το άριστο πιλάφι που παρασκεύασαν επίσης, στον Δημοσιογράφο Γιάννη Κριαράκη για την παρουσίαση της εκδήλωσης.

Τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης κος Κορτζίδης Χρήστος, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κος Γιάννης Κωνσταντάτος, η Αντιδήμαρχος κα Γεωργακάκη Ροιδή, ο Βουλευτής κος Μίμης Ανδρουλάκης, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και αντιπροσωπείες κρητικών – πολιτιστικών συλλόγων και φορέων.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.