Αρχαιρεσίες & κοπή Πίτας του ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ




Παρουσία μελών και φίλων του Συλλόγου έγιναν τη Τετάρτη 23/1 στο Γ’ ΚΑΠΗ Αργ/λης, οι αρχαιρεσίες για το νέο Δ.Σ. και η κοπή της πίτας για το καλό της νέας χρονιάς.

Διαβάστηκε στη Γενική Συνέλευση ο οικονομικός απολογισμός και η έκθεση της Εξελεγκτικής επιτροπής,καθώς επίσης και ο απολογισμός των πεπραγμένων για τη χρονιά που πέρασε.

Ακολούθησε η ψηφοφορία για την εκλογή του νέου Δ.Σ.και κατόπιν η κοπή της πίτας από το Δήμαρχο κο Κορτζίδη που μας τίμησε με τη παρουσία του.

Χαρακτηριστική η στιγμή που κλήθηκε ο Δήμαρχος να κάνει την απονομή των Επαίνων στους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών οργανισμών που έχουν προσφέρει υποτροφίες σε μαθητές ΑΜΕΑ (AXON ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ- ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΡΓ/ΛΗΣ- ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΡΓ/ΛΗΣ), ανταποκρινόμενοι σε αίτημα του ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ.
.
Ιδιαίτερα συγκινητική η απονομή Επαίνου στη μαθήτρια ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΡΤΖΑΙ η οποία τελείωσε όλες τις ενότητες στη πληροφορική (διδασκαλία με οπτικοακουστική μέθοδο) ξεπερνώντας το πρόβλημα της έλειψης ακοής που αντιμετωπίζει. Η ίδια, σε μία σύντομη αλλά γεμάτη συναίσθημα ομιλία της (παρουσία διερμηνέως) ευχαρίστησε το καθηγητή της στην ΑΧΟΝ και τη Πρόεδρο του ‘ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ’ κα Ταγκούλη,η οποία πίστεψε σε κείνη και έπεισε τους καθηγητές να την δεχτούν.

‘Ηταν μιά σεμνή γιορτή, που όμως ανέδειξε το μεγαλείο της προσφοράς που είναι και ο στόχος του Συλλόγου.

Το απερχόμενο Δ.Σ. ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στο έργο του και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το σημαντικό έργο του ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ θα συνεχιστεί με το ίδιο πάθος και από τα νέα μέλη που ανέδειξε η ψηφοφορία.

Ιανουάριος 2013
Για το Δ.Σ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.