Στόχος εμπρηστών έγιναν τα γραφεία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σε Βύρωνα και Ηλιούπολη




Νύχτα εμπρησμών το βράδυ του Σαββάτου στην Αθήνα. Στο στόχαστρο αγνώστων βρέθηκαν γραφεία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, καθώς και δύο αντιπροσωπείες αυτοκινήτων στη Λ.Αλεξάνδρας και στο Παλαιό Φάληρο.

Συγκεκριμένα, φωτιά ξέσπασε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Μαρίνου Αντύπα, ενώ λίγη ώρα αργότερα στο στόχαστρο μπήκαν τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ στη συμβολή των οδών Παναγούλη και Ναυπακτίας.

Επιπλέον, επίθεση δέχθηκαν τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στο Βύρωνα. Για την επίθεση το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση: «Καταγγέλλουμε την καταστροφή των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Βύρωνα μετά από επίθεση τραμπούκων τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Κυριακή.

»Η τυφλή βία δεν πρόκειται να τρομοκρατήσει τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ που αγωνίζεται με όλες τις δυνάμεις του για μια καλύτερη Ελλάδα.

»Ζητούμε απο την Ελληνική Αστυνομία να κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε οι υπεύθυνοι να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν παραδειγματικά».

Σε ό,τι αφορά στις εμπρηστικές επιθέσεις σε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, η αστυνομία εντόπισε υπολείμματα εμπρηστικών μηχανισμών από γκαζάκια σε επιχείρηση στη συμβολή των οδών Λ.Αλεξάνδρας και Καβάσιλα. Από την επίθεση σημειώθηκαν υλικές ζημιές.

Λίγη ώρα αργότερα, φωτιά εκδηλώθηκε σε άλλη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη Λεωφ. Αμφιθέας στο Π.Φάληρο. Και από την εμπρηστική επίθεση αυτή σημειώθηκαν υλικές ζημιές.
Πηγή in.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.