Παλαιό Φάληρο – Θύελλα Αγίου Δημητρίου 1-1




Mε τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το Παλαιό Φάληρο η Θύελλα Αγίου Δημητρίου, με σκορ 1-1 για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣΑ.

Το γκολ του Σταύρου Παναγιωτάκη στο 30’ δεν ήταν αρκετό για να χαρίσει στην ομάδα του Ανδρέα Μαντζούνη τη νίκη. Το Παλαιό Φάληρο, έκλεψε το «τρίποντο» της Θύελλας με τον Μοντεστάτο στο ’90 και μην έχοντας χρόνο να αντιδράσει η ομάδα του Αγίου Δημητρίου έφυγε από το Φάληρο με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Θύελλα μπήκε πιο δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο ενώ έχασε αρκετές ευκαιρίες για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με τον Τζεμόπουλο να σουτάρει αλλά οι γηπεδούχοι πρόλαβαν να διώξουν αποφεύγοντας τα χειρότερα. Στη συνέχεια οι Παναγιωτάκης και Γεωργίου απείλησαν τα αντίπαλα καρέ χωρίς όμως αποτέλεσμα με την μπάλα να τους τιμωρεί στην εκπνοή του αγώνα όπου δέχτηκαν και το γκολ. Ο επόμενος αγώνας θα τους βρει αντιμέτωπους με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων σε έναν ακόμα αγώνα εκτός έδρας, αναμέτρηση που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, η Θύελλα έλυσε τη συνεργασία της με τον Λάκη Στρατή ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα έπειτα από 1.5 χρόνο ενώ τους ευχαρίστησε για την συνεργασία και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα (15η αγ) : Ελπίδα Αγίων Αναργύρων – Άγιοι Ανάργυροι 0-0, Φωστήρας Ηλιούπολης- Αγία Ελεούσα 3-0, Ηράκλειο- Σούρμενα 2-0, Αστέρας 2004- Ηλιούπολη 1-1, Παλαιό Φάληρο – Θύελλα Αγίου Δημητρίου 1-1.

της  Σοφίας Τσιρώνη (imaginistes.com)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.