Συνεχίζεται προσωρινά η λειτουργία του Αθλητικού Κέντρου στον Αγ.Κοσμά




Με συμφωνητικό που συνυπέγραψαν ο Πρόεδρος του ΕΑΚΝ Αγ.Κοσμά, ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε. και ο Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, παραχωρήθηκε στο ΕΑΚΝ Αγ.Κοσμά η χρήση, διοίκηση και διαχείριση των αθλητικών εγκαταστάσεων (και μόνο) του αθλητικού κέντρου μέχρι το τέλος του 2013. Σε περίπτωση που δεν έχει ξεκινήσει έως τότε η εκμετάλλευση του χώρου από επενδυτές, η παραχώρηση επεκτείνεται για άλλον ένα χρόνο, έως το τέλος του 2014.

Επίσης, λόγω των τεράστιων πιέσεων που προκύπτουν από τη διακοπή της λειτουργίας κολυμβητηρίων στην Αθήνα, αποφασίστηκε η κάλυψη εξόδων συντήρησης και λειτουργίας των πισινών του αθλητικού κέντρου από την Περιφέρεια Αττικής, ώστε αυτές να επαναλειτουργήσουν άμεσα.

Με αυτές τις εξελίξεις οι εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου παραμένουν στη διάθεση των κατοίκων του λεκανοπεδίου, των επαγγελματιών αθλητών και των αθλητικών συλλόγων. Πρόκειται για μία προσωρινή εξέλιξη, καθώς την ίδια όμως στιγμή, προχωρούν ταχύτατα τα σχέδια της κυβέρνησης και της τρόικας για πώληση του Ελληνικού, συμπεριλαμβανομένου και του Αγ.Κοσμά, και ανάπτυξη της παραλιακής ζώνης του Σαρωνικού.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.