Παράσταση της ομάδας theatERT3 στον Άγ. Δημήτριο
Το έργο της Αναστασίας Δασκαλάκη «Το λουρί», σε σκηνοθεσία Άννας Γιαννακίδου ανεβάζει την Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012, στις 21:00, η θεατρική ομάδα theatERt3 στο Δημοτικό Θέατρο “Μελίνα Μερκούρη”, Αγ. Δημητρίου 55. Η είσοδος είναι ελέυθερη.

Η μουσική επιμέλεια της παράστασης είναι της Τόνιας Σουφλέρη, ενώ τους ρόλους ερμηνεύουν οι Άννα Αλεξάκη, Άννα Γιαννακίδου, Αναστασία Δασκαλάκη, Ηλίας Γεράκης, Έρρικα Ιωαννίδου, Ξένια Καζάκη, Κατερίνα Καριζώνη, Ντίνα Ντισλή, Λίλιαν Οικονόμου, Τόνια Σουφλέρη, Γιώργος Τζάνας, Κυριάκος Χαυλίδης, Σμαρώ Χρηστίδου και Τάσος Χιδίρογλου.

Η θεατρική ομάδα theatERt3 με επικεφαλής την ηθοποιό – ραδιοφωνική παραγωγό Άννα Γιαννακίδου συστάθηκε στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΡΤ3 και αποτελείται από δημοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικούς υπαλλήλους.

Τ΄έργο “Το Λουρί” εντυπωσιάζει με την ευρηματικότητα, τους έξυπνους διαλόγους και την ενδιαφέρουσα πλοκή που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον. Πρόκειται για μια πρωτότυπη κωμωδία παρεξηγήσεων και ανατροπών που έγραψε η Αναστασία Δασκαλάκη και σκηνοθετεί η Άννα Γιαννακίδου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.