Ελάτε να φτιάξουμε ένα χριστουγεννιάτικο παζάρι!




4ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων >

Από σήμερα συγκεντρώνουμε τις προσφορές σας για το χριστουγεννιάτικο παζάρι του σχολείου! Θα ξεκινήσει την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου και θα κλείσει την Πέμπτη 13 Τίποτα βέβαια δεν θα είναι εφικτό χωρίς τη δική σας βοήθεια!
Τι χρειαζόμαστε:

Πράγματα που δεν θέλετε πια. Ότι φέρετε πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση…για να θέλει και κάποιος να το αγοράσει. Χαρίστε κάτι με την καρδιά σας. Σε κάποιον θα φανεί χρήσιμο. Για παράδειγμα:

δώρα που δεν θέλετε,
παιχνίδια
βιβλία.
λούτρινα (καθαρά και πλυμένα),
μουσικά cd ,dvd (αντιγράψτε τα αγαπημένα σας ή φέρτε αυθεντικά)
Κατασκευές. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη ή ζητήστε από μας οδηγίες. Δοκιμάστε ιδέες από ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. Φτιάξτε κάτι με τα παιδιά σας και δώστε τους τη χαρά να το δουν στο παζάρι:
κοσμήματα με χάντρες, κορδέλες, λουράκια κ.α
διακοσμητικά αντικείμενα, χριστουγεννιάτικα στολίδια
συνθέσεις με φρέσκα ή αποξηραμένα φυτά εποχής (έλατο, γκι, κ.α)
σελιδοδείκτες
παιχνίδια
κεριά
ότι άλλο γιορτινό μπορεί να αγοράσουν τα παιδιά με λίγα χρήματα.
Δωρεές από καταστήματα της περιοχής, τα οποία βεβαίως θα μνημονεύσουμε στη διάρκεια της εκδήλωσής μας. Κάθε προσφορά καλοδεχούμενη.
Λιχουδιές: κέικ, μπισκότα, κουλουράκια, γλυκά εποχής, καραμέλες, σοκολάτες, είναι όλα ευπρόσδεκτα και θα ενθουσιάσουν τα παιδιά. Να είναι φτιαγμένα με φρέσκα υλικά ή αγορασμένα από κάποιο κατάστημα που εμπιστεύεστε. Μπορείτε επίσης να φέρετε σπιτικά λικέρ, μαρμελάδες, γλυκό του κουταλιού. Ένας ολόκληρος γιορτινός πάγκος θα περιμένει τα παιδιά στα διαλείμματα.
Τα μέλη του συλλόγου θα παραλαμβάνουν συνεχώς τις προσφορές σας
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
Μην το αμελήσετε, μην περιμένετε τους άλλους! Ακόμα και ένα μικρό πραγματάκι από τον καθένα είναι σημαντικό. Το παζάρι θα δώσει χαρά στους μικρούς αλλά και στους μεγάλους αφού θα είναι ανοιχτό για τους γονείς για μισή ώρα μετά το σχόλασμα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.