Δώστε τα φάρμακα που δεν χρειάζεστε


Η Υγειονομική Υπηρεσία του Δήμου Αγ. Δημητρίου, με πρωτοβουλία της και μετά από συνεννόηση με το ογκολογικό Νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι», παρέδωσε δωρεάν ανοσοκατασταλτικά φάρμακα αξίας 1.000 ευρώ για την κάλυψη των αναγκών άπορων και ανασφάλιστων ασθενών του.
Στο Δήμο μας λειτουργεί από 15ετίας φαρμακείο για άπορους και ανασφάλιστους συνανθρώπους μας. Με επιτυχία, το διαχειρίζεται όλα αυτά τα χρόνια η υγειονομική υπηρεσία, καλύπτοντας τις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων.
Ήδη έχει ανταποκριθεί σε όλα σχεδόν τα αιτήματα των ενδιαφερομένων.
Η συλλογή και διαχείριση των φαρμάκων γίνεται μέσα από ένα ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής αποθήκευσης στο χώρο της υγειονομικής υπηρεσίας.
Το υλικό προέρχεται από δωρεές συνανθρώπων μας και έχει σκοπό να βοηθήσει όλους εκείνους που αδυνατούν να έχουν πρόσβαση στο κοινωνικό αγαθό που «λέγεται υγεία».
Φιλοδοξία των εργαζομένων στην υπηρεσία είναι η ηλεκτρονική διασύνδεση όλων των απανταχού κοινωνικών φορέων που ασχολούνται με την συλλογή και διάθεση των φαρμάκων, ώστε να μην χάνεται κανένα φάρμακο.
Με την πίστη της καλής προσπάθειας όλων για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των συνανθρώπων μας και ιδιαίτερα των αδυνάτων, πρέπει να εργαζόμαστε καθημερινά.
Περιμένουμε τις προσφορές όλων όσων έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν φάρμακα που δεν τα χρειάζονται.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 10
Καθημερινά 8:00 – 14:00
Πληροφορίες: Αθανάσιος Μπαμπάνας
Τηλ.: 2109755794 – 2109701496
Ε-mail: daditr@otenet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X