“Aήθης επίθεση του δημάρχου Χρ. Κορτζίδη στον Γ. Κωνσταντάτο”




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 80ΜΕΛΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Πρωτοφανής και επιεικώς απαράδεκτος είναι ο τρόπος με τον οποίο, μέσω σωρείας δημοσιευμάτων στην πανάκριβη ιλουστρασιόν φυλλάδα της παράταξης Κορτζίδη, ο ίδιος και οι συν αυτόν εξαπέλυσαν τελευταία μια χυδαία επίθεση εναντίον του επικεφαλή της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου Γ. Κωνσταντάτου που μαζί με τον κ. Γ. Τσαρπαλή, μεταξύ άλλων, τους απεικονίζουν και ως… σαλτιμπάγκους!

Αποτελεί πρόκληση για τους δημότες, ο δήμαρχος και η παρέα του – που εισπράττουν κανονικά περί τις 400 χιλ. ευρώ το χρόνο από τις κρατικές αντιμισθίες τους, έχοντας απλήρωτους εργαζόμενους, ΔΕΚΟ και προμηθευτές – να εκδίδουν και να κυκλοφορούν αυτή την τραγική για το λαό εποχή αυτό το πανάκριβο έντυπο για να κατηγορούν ασύστολα τον επικεφαλή της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου!

Ο «ροζ» δήμαρχος και ακόλουθοί του, μη έχοντας ιερό και όσιο στην προπαγάνδα τους για όποιον τολμά να τους πάει κόντρα, έχουν στρέψει ομαδικά τα πυρά τους προς τον επικεφαλή μας Γ. Κωνσταντάτο. Προφανώς, τον θεωρούν εξαιρετικά επικίνδυνο για τη διατήρηση του σταλινικού τύπου καθεστώτος που οι ίδιοι έχουν εγκαθιδρύσει στο δήμο.

Φτάνουν στο σημείο, τον 36χρονο επικεφαλή της παράταξής μας και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που διετέλεσε από το 2007 για 4 χρόνια δημοτικός σύμβουλος, με τα 2 εξ αυτών ως αντιδήμαρχος Παιδείας & Πολιτισμού, να τον στιγματίζουν ως δήθεν εκπρόσωπο της τρόικας, του μνημονίου, της άρχουσας τάξης, του κεφαλαίου που πνίγει τον λαό, του πολιτικού συστήματος, των εφοπλιστών, των βιομηχάνων, της οικογενειοκρατίας που κυβερνά τον τόπο και συνολικά να τον κατηγορούν για την κατάντια της χώρας, του δήμου και οτιδήποτε άλλου μπορεί κανείς να φανταστεί!

Αφού δεν έχουν τι άλλο πολιτικά να του προσάψουν σε προσωπικό επίπεδο, επιδιώκουν με μένος να λασπώσουν έναν πανθομολογούμενα έντιμο, ηθικό, εργατικό, αυτοδημιούργητο και συνεχώς αγωνιζόμενο επιστήμονα και οικογενειάρχη, που έβγαλε με προσωπικό μόχθο τρία Πανεπιστήμια, εργαζόμενος συνεχώς από 18 χρονών με ένσημα στον ιδιωτικό τομέα, σε αντίθεση με τον κατήγορό του δήμαρχο Χρ. Κορτζίδη, του οποίου κανείς μέχρι σήμερα δεν γνωρίζει τις σπουδές του,το επάγγελμά του και τι έκανε βιοποριστικά πριν γίνει δήμαρχος!

ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ότι ο δήμαρχος Χρ. Κορτζίδης κατηγορεί ως εκπρόσωπο της οικογενειοκρατίας τον Γ. Κωνσταντάτο, του οποίου κανένα συγγενικό πρόσωπο και ποτέ δεν είχε συμμετοχή στην πολιτική, στα κόμματα και στην εξουσία και ο οποίος δημιούργησε την παράταξή μας με προσωπικό αγώνα και μόχθο, χωρίς κανενός τις πλάτες, τα δακτυλίδια ή τις παρακαταθήκες, παρά μόνο με τη συμπαράσταση όλων ημών που αγωνίζομαστε συνεχώς δίπλα του, καθώς και των πολλών άλλων συμπολιτών μας που τον τίμησαν με την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στην πρώτη του υποψηφιότητα. Σε αντίθεση με τον κύριο Κορτζίδη, που – ελέω του αειμνήστου πατέρα του, που ήταν για 10ετίες δήμαρχος Ελληνικού– έγινε μέσα σε μια μέρα, αρχηγός της παράταξης του και στη συνέχεια δήμαρχος!

Ποιος κατηγορεί; Ο Δήμαρχος Ελληνικου-Αργυρούπολης που, ενώ τον έχουμε κατ’ επανάληψη καλέσει να δώσει στη δημοσιότητα το «πόθεν έσχες» του, ως οφείλει από το νόμο, δεν το κάνει προβάλλοντας αστείες δικαιολογίες. Τι θέλει άραγε να κρύψει;

Ειρωνεύεται ο δήμαρχος τον Γ. Κωνσταντάτο για την επιστημονική κατάρτιση και επαγγελματική πορεία και ενασχόλησή του, αυτός ο οποίος ουδέποτε έχει δώσει στη δημοσιότητα το βιογραφικό του, για να μάθει επιτέλους ο λαός ποιες είναι οι σπουδές του, οι επιστημονικές γνώσεις του και τι κατάρτιση έχει, ώστε να μπορεί να διοικεί ένα μεγάλο δήμο. Δεν το κάνει, προφανώς, για να μην καταλάβουν οι πολίτες τα πραγματικά αίτια της σημερινής κακοδιοίκησης και αποδιοργάνωσης του δήμου, που έχει περιέλθει σε τέλμα και αδιέξοδο.

Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι αυτή η αήθης επίθεση του κυρίου Χρ. Κορτζίδη κατά του Γ. Κωνσταντάτου έχει υστερόβουλη λογική και σκοπιμότητα.
Κατηγορεί, για να καλύψει τα αποτελέσματα της πασίδηλης ανεπάρκειας και ανικανότητάς του, αφού στην πράξη πλέον και εν μέσω κρίσης φαίνεται πολύ λίγος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων . Κατηγορεί, νομίζοντας ότι έτσι θα αποπροσανατολίσει τον κόσμο από τα αίτια της σημερινής πρωτοφανούς κατάντιας του δήμου σε όλα τα επίπεδα. Κατηγορεί τους άλλους σαν δήθεν εκπροσώπους του κατεστημένου για να τους αντιπαραβάλλει διλληματικά με το δήθεν αγωνιστικό προφίλ του, που είναι διαχρονικά και ακριβά πλασαρισμένο στα ΜΜΕ. Κατηγορεί τους άλλους για τα σημερινά χάλια του δήμου, αυτός που φυτεύει ελιές αντί για δουλειές στην περιοχή μας , που ήθελε να διώξει το CARREFOUR, που δεν θέλει επιχειρηματικές επενδύσεις και ανάπτυξη αλλά αυτοδιαχειριζόμενους αγρούς για λαχανικά και «πράσινα άλογα»!

Οι λόγοι που οδηγούν τον δήμαρχο σε τέτοια προσωπικά ατοπήματα, δεν έχουν τίποτε να κάνουν με πολιτικά ζητήματα, ή θέσεις.

Είναι ο πανικός που τον διακατέχει και η αδυναμία του να δικαιολογήσει πειστικά στον κόσμο τα όσα απαράδεκτα συμβαίνουν στο δήμο, που αποδεικνύουν πλέον περίτρανα ότι «ο βασιλιάς είναι γυμνός».

Είναι η αδυναμία του να απαντήσει πειστικά στην σκληρή αλλά τεκμηριωμένη πολιτική κριτική που του ασκεί με συνέπεια και συνέχεια ο «ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» και ο επικεφαλής του.

Είναι η υποκρισία του απέναντι στον κόσμο, αφού και ο ίδιος αποτελεί μέρος του συστήματος που κατηγορεί, το οποίο συνεχώς υπηρετεί, χρησιμοποιεί τις μεθόδους του και από το οποίο αδιαμαρτύρητα αμείβεται πλουσιοπάροχα για χρόνια μαζί με τους συν αυτόν.

Είναι η αδυναμία του να συνειδητοποιήσει ότι ο ίδιος δεν είναι παρά ένας επαγγελματίας πολιτικός με αριστερίστικο πρόσωπο που έχει αποδειχθεί στην πράξη ότι δεν μπορεί τίποτε το ουσιαστικό να προσφέρει στην πρόοδο και ανάπτυξη του δήμου.

Αν είστε κύριε Κορτζίδη υπέρμαχος του λαού διαθέστε τον μισθό σας υπέρ των αδυνάτων του δήμου μας όπως κάνουν άλλοι συνάδελφοι σας, όπως πχ ο δήμαρχος Αμαρουσίου, ή ο δήμαρχος Ηλιούπολης που χρηματοδοτεί από μέρος του μισθού του το κοινωνικό παντοπωλείο. Εσεις βέβαια καλείτε τον κόσμο να μην πληρώνει, αλλά πληρώνεστε κανονικά από τους φόρους που πληρώνουν οι άλλοι.

Λυπούμαστε για αυτό το κατάντημα του δημάρχου. Αποτελεί κρίμα για τον ίδιο και, κυρίως, για τον δήμο.

Δήμαρχε εσεις ειστε στην πράξη ο επαγγελματίας πολιτικός και όχι ο Κωνσταντάτος. Σας απομένουν δε ακόμη μερικοί μήνες εξουσίας και καλλικρατικού-μνημονιακού κρατικού μισθού. Κατανοούμε τον πανικό σας, αλλά – όσο μπορείτε – μην οδηγήστε σε κτυπήματα κάτω από την ζώνη για να κρατηθείτε στην εξουσία. Δεν θα το επιτρέψουμε, ειδικά σε σας που είστε ακριβώς αυτό για το οποίο καταγγέλλετε τους άλλους: ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!

23-11-2012

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.