Χριστουγεννιάτικη Δράση στη Γλυφάδα




Ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας μαζί με την Εθελοντική Δασοπροστασία Πυρόσβεση Γλυφάδας και τη συνδρομή του ΤΟ.ΣΥ.Ν (Συμβούλιο Νέων Γλυφάδας) προγραμματίζουμε Χριστουγεννιάτικη Δράση στη Γλυφάδα.
Στόχος της Δράσης  είναι να μαζέψουμε 3.000 ΔΩΡΑ για παιδιά όπως επίσης και μικρά Δεντράκια και να τα προσφέρουμε.
Τα Δώρα για τα παιδιά  θα προσφερθούν και θα αγοραστούν με τη Συνδρομή και την Αρωγή  επιχειρήσεων, ιδιωτών  και : του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και  του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
Ξεκινάμε εκστρατεία για να μαζέψουμε δώρα από ιδιώτες και επιχειρήσεις.
Ακριβώς δίπλα στα  γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας (Παπανδρέου & Μπότσαρη),  θα διαμορφώσουμε ένα χώρο βάζοντας ένα μεγάλο μουσαμά με Χριστουγεννιάτικο θέμα στη βιτρίνα ενός ανοίκιαστου καταστήματος , μπροστά θα τοποθετηθεί  μία τέντα και μία μοκέτα όπως επίσης και ανάλογη μουσική.  Ένας Άγιος Βασίλης θα υποδέχεται τα παιδιά και θα φωτογραφίζεται μαζί τους δίνοντας τους δωράκια, επίσης θα έχουμε ένα μεγάλο κουτί για να δεχόμαστε τα γράμματα των παιδιών για τον Άγιο Βασίλη (τα γράμματα θα απαντηθούν). Τα Δώρα θα δωθούν από τις 21/12 έως τις 31/12/2012 (12:00 με 18:00) καθημερινά. Στο χώρο θα κερνάμε τα  παιδιά χυμούς όπως επίσης θα υπάρχει τραπέζι δημιουργικής απασχόλησης για ζωγραφική με θέμα το περιβάλλον.
Με εκτίμηση
Άννυ Καυκά, Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας.
Στέλιος Θεοδοσόπουλος,  Εθελοντική Δασοπροστασία Πυρόσβεση Γλυφάδας.
Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, Τοπικό Συμβούλιο Νέων Γλυφάδας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.