Μια ξεχωριστή «μάχη» για το συνάνθρωπο στο Πάρκο Φλοίσβου




Η Battlefield Live Hellas και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου συνεργάζονται για να πετύχουν μια ξεχωριστή «μάχη» για το συνάνθρωπο.

Το Σάββατο 20 Οκτώβρη στο Πάρκο Φλοίσβου, σε ένα φυσικό χώρο με καταπράσινο γκαζόν και φυσικά εμπόδια, τα παιδιά και από τα πέντε Γυμνάσια του Δήμου Παλιού Φαλήρου θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν με το συναρπαστικό παιχνίδι δράσης Laser Tag και παράλληλα να βοηθήσουν το συνάνθρωπο.

Το πιο πρωτοποριακό κομμάτι της εκδήλωσης είναι το «εισιτήριο» για τη συμμετοχή στο τουρνουά Laser Tag, το οποίο εξασφαλίζεται συμβολικά με την προσφορά τροφίμων για την Τράπεζα Τροφίμων του Δήμου Παλαιού Φαλήρου!

Τα τρόφιμα θα παραλαμβάνονται από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.
Κάθε σχολείο θα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει στο τουρνουά με 6 ομάδες των 15 ατόμων.

Επισημαίνεται ότι οι ομάδες κάθε σχολείου θα πρέπει να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής στον επίσημο ιστοχώρο της Battlefield Live Hellas, στο Facebook Events, στο οποίο θα αναρτηθούν όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες δήλωσης συμμετοχής.

Σας περιμένουμε για να δώσουμε όλοι μαζί μια ξεχωριστή «μάχη» για το συνάνθρωπο μας, απολαμβάνοντας το απόλυτο τουρνουά Laser Tag στο Πάρκο Φλοίσβου, το Σάββατο 20 Οκτώβρη, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.