“Θα προσφύγουμε στην Περιφέρεια για να δικαιωθούν οι γονείς της Αργυρούπολης”





(http://www.silvercity.gr)

Σχετικά με την απόφαση της διοίκησης του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης να επιβάλει για τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου….. διαφορετικά δίδακτρα ανάλογα του τόπου κατοικίας τους, από τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης “ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” του κ. Γ. Κωνσταντάτου και“ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” του κ. Γ. Τσαρπαλή λάβαμε την  ακόλουθο ανακοίνωση:

Θα προσφύγουμε στην Περιφέρεια για να δικαιωθούν οι γονείς της Αργυρούπολης

Μετά την συνάντηση μας με τους γονείς του Ωδείου της Αργυρούπολης για την απαράδεκτη απόφαση του δημάρχου κ. Χρ. Κορτζίδη να πληρώνουν διαφορετικά δίδακτρα οι δημότες του ενιαίου δήμου μας, μάλιστα δε οι Αργυρουπολίτες στο ιδιόκτητο Ωδείο τους 50% παραπάνω(!), αποφασίσαμε από κοινού με την Επιτροπή των Γονέων να προσφύγουμε στην Περιφέρεια Αττικής και να ζητήσουμε την απόρριψη αυτής της απόφασης της διοίκησης του δήμου.

Η απόφαση αυτή είναι άδικη, παράνομη και αντισυνταγματική , αφού στο ίδιο Ωδείο με τους ίδιους καθηγητές, οι δημότες του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης θα πληρώνουν διαφορετικά δίδακτρα , ανάλογα με την… περιοχή κατοικίας τους!!

Αυτή την πρωτοφανή και δίχως λογική απόφαση Κορτζίδη εμείς θα την ανατρέψουμε, προκειμένου όλοι οι γονείς του ενιαίου δήμου να πληρώνουν για τα παιδιά τους το ίδιο ποσό για δίδακτρα στην πιο φθηνή φυσικά τιμή!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.