Τέρμα στην παροχή φυσικού αερίου στο κολυμβητήριο Αργυρούπολης. Απλήρωτοι οι λογαριασμοί από τον κ. Χρ.Κορτζίδη!!




(http://www.silvercity.gr)

Πληροφορούμεθα ότι η Εταιρεία Παροχής Αερίου (Ε.Π.Α.) διέκοψε την παροχή φυσικού αερίου στο Ανοιχτό Κολυμβητήριο Αργυρούπολης, επειδή ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης έχει αφήσει για πολλούς μήνες ανεξόφλητους λογαριασμούς του προς την εταιρεία, ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ!

Το ερώτημα πλέον που τίθεται είναι, τι θα κάνει τώρα η δημοτική αρχή του κ. Χρ. Κορτζίδη, μιας και η θέρμανση του Κολυμβητηρίου Αργυρούπολης αποτελεί αναντίρρητη ανάγκη για τα παιδιά και λοιπούς τους αθλούμενους σε αυτό, αφού ο καιρός έχει αρχίζει ήδη να ψυχραίνεται.

Σημειώνεται ότι η σύνδεση του Δημοτικού Κολυμβητήριου Αργυρούπολης με το φυσικό αέριο είχε πραγματοποιηθεί το έτος 2008, με την υπογραφή σχετικής σύμβασης μεταξύ της Ε.Π.Α και του τότε προέδρου του ΟΝΑΔΑ (Οργανισμού Νεολαίας & Αθλησης Δήμου Αργυρούπολης) κ. Β. Κρητικού, με παράλληλη ένταξη του Κολυμβητηρίου αυτού στη β’ φάση επιδότησης του Υπουργείου Ανάπτυξης και του Υπουργείου Εσωτερικών για αντικατάσταση του μηχανολογικού εξοπλισμού του με άλλον νέας τεχνολογίας, με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων πλέον του 20%, αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος.

Από το γεγονός αυτό και από άλλα, φαίνεται πως η δημοτική αρχή Ελληνικού – Αργυρούπολη “έχει χάσει τη μπάλα” με αποτέλεσμα ο δήμος να οδηγείται πλέον σε μαρασμό!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.