Κωνσταντάτος-Τσαρπαλής: Στο Εργοτάξιο Eλληνικού-Αργυρούπολης και στην πορεία με δημάρχους στο κέντρο της Αθήνας.





(silvercity.gr)
Οι κ.κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης και Γιάννης Τσαρπαλής, επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», συνοδευόμενοι και από συμβούλους και στελέχη της αντιπολίτευσης, επισκέφθηκαν τους εργαζόμενους στο Εργοτάξιο του δήμου και συζήτησαν μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Εντονος είναι ο προβληματισμός και φόβος των εργαζομένων του δήμου, οι οποίοι, λόγω της κακής πολιτικής του δημάρχου κ. Χρ. Κορτζίδη που έχει φέρει σε οικονομικό – και όχι μόνο – αδιέξοδο τον δήμο, κινδυνεύουν πλέον να μείνουν απλήρωτοι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους ίδιους και τις οικογένειές τους!

Στη συνέχεια, οι κ.κ Γιάννης Τσαρπαλής και Γιάννης Κωνσταντάτος συμμετείχαν ενεργά μαζί με εργαζόμενους, συμβούλους και στελέχη των παρατάξεών τους και της αντιπολίτευσης στην εκδήλωση και στην πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας των δημάρχων Αττικής και της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ενάντια στην πολιτική και τις αποφάσεις για την Τ.Α. της κυβέρνησης και των κομμάτων που την στηρίζουν.

Όπως δήλωσε στο silvecity.gr ο κ. Γιάννης Κωνσταντάτος «Tα άδικα για πολλούς μέτρα που επιβάλλονται τελεσιγραφικά από τους τοκογλύφους δανειστές και την κυβέρνηση των τριών κομμάτων, όχι μόνο μας γονατίζουν, αλλά προκαλούν την αποδιοργάνωση του κοινωνικού ιστού και την απαξίωση των θεσμών και της Τ.Α.”

“Κάτι τέτοιο δεν είναι αποδεκτό και γι αυτό αγωνιζόμαστε αλληλέγγυα με τους δημάρχους, τα θεσμικά τους Οργανα, τους εργαζόμενους και τους συμπολίτες μας, ώστε να εμποδιστεί η εφαρμογή αυτής της καταστροφικής πολιτικής της Κυβέρνησης και της Τρόϊκας”, πρόσθεσε.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.