Είναι γεγονός και είναι μόνο η αρχή!!!!




http://imaginistes.com/ (Το Μπραχάμι Αλλιώς)

Σας παρουσιάζουμε  το εβδομαδιαίο  πρόγραμμα του Web-Radio  Imaginistes.com.

Σας προσκαλούμε σε ένα τρελό ταξίδι ,με πολύ μουσική. Νέοι ερασιτέχνες ραδιοφωνικοί παραγωγοί  παίζουν  αποκλειστικά για σας, βάζοντας μπόλικο κέφι ,μεράκι και πολύ ,μα πάρα πολύ μουσική.. Συντονιστείτε  μαζί τους στο imagine web Radio, http://www.myradiostream.com/imagine

Κάθε Δευτέρα βράδυ και ώρα 21:00 στην εκπομπή « ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ» , o Ισοβίτης σχεδιάζει και εκτελεί  τη μεγαλύτερη μουσική απόδραση. Άγριο κυνηγητό , παράνομοι και εκτός  νόμου καταστάσεις διαδραματίζονται στο web-radio imaginistes.com .

Κάθε Τρίτη βράδυ και ώρα 21:00 στην εκπομπή «ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ», η Λιλία βάζει φωτιά στη Κόλαση με τις μουσικές της στο web-radio imaginistes.com.Θα χρειαστούμε γιατρούς και ασθενοφόρα γιατί η Λιλία θα προκαλέσει  πολλαπλά καρδιακά επεισόδια.

Κάθε Τετάρτη βράδυ 2300 η Larissa Princes , που κρατάει επτασφράγιστο μυστικό το όνομα της εκπομπής της , με το μαγικό μουσικό ραβδάκι της  μεταμορφώνει το βαρετό βράδυ της Τετάρτης   σε μία νύχτα γεμάτη πάθος.

Κάθε Πέμπτη βράδυ και ώρα 22:00 ο UNP-SNE. Δεν γνωρίζουμε περισσότερα είναι από άλλο πλανήτη.

Τη σκυτάλη παίρνει στις 24:00 ο Oscar P με την εκπομπή «ΕΡΑΣΤΕΣ ΟΝΕΙΡΩΝ» όπου  επιλέγει και παρουσιάζει   τα πιο γλυκά, τα πιο τρελά τα πιο κολασμένα μουσικά  όνειρα ,των εραστών της νύχτας, αποκλειστικά  και μόνο στο web-radio imaginistes .com

Παρασκευή βράδυ 20:00 και Κυριακή μεσημέρι 14:00 είναι η ώρα των τριών  ΣούπερΗρώων. Ο Barman, o Ορέστης  ο Poolman και ο Χάρης ο Μπακάλης βρίσκονται αντιμέτωποι με Captain America-Batman-Iceman. Τα μυστικά τους όπλα ,είναι η μουσική τους. Αποκλειστικά  και μόνο στο Web-radio imaginistes,com.

Κυριακή βράδυ 22:00  τα παλιοσείρια Tony Montana και ο Black Kat με τα «ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ» στο πιο Hot- αμαρτωλό πρόγραμμα του Μπραχαμίου. Γιατί πολύ απλά ο παλιός είναι αλλιώς…

Σφήνα   Μπαλαντέρ…..ο γκουρού  των  Blues και όχι μόνο , στην εκπομπή  «ΔΑΝΕΙΚΑ  ΧΩΡΙΣ  ΙΔΑΝΙΚΑ» , ο μοναδικός  Tiny Tin.

Και αυτό  είναι μόνο ή αρχή…….Να δεις τι σου΄χω  για μετά!!!!!!

http://www.myradiostream.com/imagine

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.