Ληστεία σε φούρνο στην Αργυρούπολη – απείλησαν να του κόψουν το δάχτυλο (video)




Είκοσι λεπτά μετά τις 6 το πρωί τρία άτομα εισέβαλαν σε φούρνο στην Αργυρούπολη επι της λεωφόρου Κυπρίων Αγωνιστών   και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη, ο οποίος βρισκόταν μόνος στο κατάστημα.

Με γρήγορες κινήσεις οι δράστες άρπαξαν όλα τα χρήματα από το ταμείο και τις τσέπες του ιδιοκτήτη και στην συνέχεια πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και διέφυγαν με αυτό.

Οι δράστες κατάφεραν να εξαφανιστούν.

ΠΗΓΗ: ΣΚΑΪ -ΝΕWSIT

Μια ακόμα ληστεία στην περιοχή της Αττικής. 3 ένοπλοι ληστές μπήκαν σε φούρνο σήμερα στις 5.00 τα ξημερώματα στην Αργυρούπολη και με την απειλή όπλων οι δράστες ακινητοποίησαν το προσωπικό.

Οι δράστες, σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν νεαροί σε ηλικία (γύρω στα 25) και φορώντας καπέλα τύπου τζόκει, μπήκαν στο φούρνο στην οδό Κυπρίων Αγωνιστών λίγα λεπτά αφού άνοιξε το κατάστημά του ο φούρναρης μαζί με τον υπάλληλο.

Με την απειλή όπλου διέταξαν τους δύο άνδρες να πέσουν στο πάτωμα και αφαίρεσαν από τον ιδιοκτήτη περίπου 1.500 ευρώ που είχε μαζί του για να πληρώσει λογαριασμούς. Στη συνέχεια έσπασαν την ταμειακή και πήραν ότι υπήρχε μέσα σε αυτή.

Στη συνέχεια φαίνεται πως δεν ικανοποιήθηκαν από τη “λεία” τους και απείλησαν τον ιδιοκτήτη με ένα μπαλτά τον οποίο βρήκαν στο πάγκο του φούρνου, πως θα του κόψουν το δάχτυλο εάν δε τους έδινε τη βέρα του και τον χρυσό του σταυρό.

Όταν πήραν και τα χρυσαφικά, άρπαξαν τα κλειδιά του τζιπ του ιδιοκτήτη από τον πάγκο, επιβιβάστηκαν στο κλεμμένο αυτοκίνητο και διέφυγαν.

Ο φούρναρης αμέσως μετά ειδοποίησε την αστυνομία που έφτασε στο σημείο, αλλά δεν κατάφερε να τους συλλάβει.
http://www.youtube.com/watch?v=bCAtj8VxanY&feature=player_embedded

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.