Βανδαλισμοί στα γήπεδα τένις, στον Άλιμο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Συγγραφέας
13 Ιουνίου, 2015
1 λεπτό διάβασμα

(Από τον Ioannis Arkoulis )

Παρασκευή πρωί 12/06/2015 – Βανδαλισμοί στα γήπεδα τένις που βρίσκονται μέσα στο Πευκόφυτο Θράκης του Δήμου Αλίμου.

Κάποιοι πέταξαν αυτοσχέδιες σακούλες (‘μπόμπες’) 2 με λάδια αυτοκινήτου και 1 με μπογιά μέσα στο χώρο του γηπέδου, στο ειδικό δάπεδο του τένις.
Απ΄ότι πληροφορηθήκαμε από τον Πρόεδρο του ΘΟΠΠΑ κ. Στέφανο Διαμαντή, έχουν προηγηθεί αντίστοιχοι βανδαλισμοί στο γήπεδο τένις που βρίσκεται στον λόφο Πανί, όπου πέταξαν μπογιές επάνω στο φιλέ, αλλά και στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ όπου έσπασαν τζάμια και έκαναν αντίστοιχες καταστροφές …..!!

Προφανώς δεν πρόκειται για αθλητές ούτε για ανθρώπους που ασχολούνται με τον αθλητισμό (αν και υποστηριζουν οτι θελουν να παιξουν τενις με απειλητικο σημειωμα) γιατί σε αυτή τη περίπτωση θα σεβόντουσαν την προσπάθεια και την αγάπη για τον αθλητισμό όλων όσων ασχολούνται, είτε ως αθλούμενοι, είτε ως παράγοντες, είτε ως προπονητές, ή ακόμα και ως γονείς αθλητών.
Τα συμπεράσματα δικά σας…”

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας