Οι ακαδημίες και οι μικρές ηλικίες βασικός στόχος του “ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ”




Με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων κατηγοριών, οι σύλλογοι επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Δήμου ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, μετρούν τις νίκες και ήττες όλης της αθλητικής περιόδου και βγάζουν τα συμπεράσματα τους και προετοιμάζονται για την επόμενη χρονιά.

  • Η αντρική ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου «ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ» τερμάτισε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς στην Α1 Εθνική κατηγορία, ενώ η γυναικεία του ομάδα με 29 βαθμούς τερμάτισε 4η στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Αττικής
  • Η γυναικεία ομάδα του Α.Ο. ΑΡΗΣ 2006 τερμάτισε 3η στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας με 24 βαθμούς, έδωσε αγώνες μπαράζ για να ανέβει στην Α1 αλλά δεν τα κατάφερε. Η αντρική ομάδα τερμάτισε τελευταία στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας και υποβιβάστηκε στην Α’ κατηγορία Αττικής
  • Τέλος, η αντρική ομάδα Α.Σ.  ΦΙΛΟΝΙΚΗΣ κατέκτησε την 4 θέση στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Αττικής, ενώ η γυναικεία ομάδα υποβιβάστηκε από την Β’ Εθνική Αττικής, στη Α’ Αττικής.

Για την επόμενη χρονιά ο βασικός στόχος των Συλλόγων εξακολουθεί να είναι οι ακαδημίες και οι μικρές ηλικίες που χαρίζουν στο Δήμο Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.