Ανακοίνωση του Νίκου Τσαμπαρλή για τις εκλογές στον Άλιμο




Οι δημότες του Αλίμου με την ψήφο τους στις δημοτικές εκλογές αποτύπωσαν τις επιλογές τους, επιλογές σεβαστές σε όλους μας.

Σε όλη την προεκλογική περίοδο πορευθήκαμε με αίσθημα καθήκοντος και ευθύνης απέναντι στους δημότες και στα προβλήματα του τόπου μας. Προσεγγίσαμε τους πολίτες με μετριοπάθεια και σεβασμό, μακριά από λαϊκισμούς και διχαστικές προσεγγίσεις. Η κριτική μας στον αντίπαλο κινήθηκε πάντα στα όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης και ευπρέπειας.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους εθελοντές, τους συνεργάτες, τα στελέχη και τους υποψηφίους του δημοτικού μας συνδυασμού «ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ».Είναι άνθρωποι που δούλεψαν με ανιδιοτέλεια και αγάπη για τον τόπο μας και η προσφορά τους είναι για μένα ενθύμιο ζωής. Πάνω από όλα όμως θέλω να ευχαριστήσω τους τέσσερις χιλιάδες συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους και αποτελούν για όλους μας ανεκτίμητο κεφάλαιο.

Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισες ότι ο δημοτικός μας συνδυασμός «ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» θα συνεχίσει μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο να προσφέρει στον τόπο μας με βάση τις αξίες και τις αρχές μας. Αναζητώντας πάντα τις βέλτιστες δυνατές λύσεις σε κλίμα συναίνεσης και δημιουργικής σύνθεσης. Ο ΑΛΙΜΟΣ μας έχει όλους ανάγκη. Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε καλύτερα. Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αξίζουμε περισσότερα.

Νίκος Τσαμπαρλής

Υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου
Επικεφαλής του συνδυασμού ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.