Αθηνά Λυγνού:”Στις εκλογές του 2ου γύρου ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ”




Ευχαριστούμε τους πολίτες της Γλυφάδας που συμπαρατάχθηκαν μαζί μας και μας τίμησαν με την ψήφο τους στις Δημοτικές εκλογές της περασμένης Κυριακής.
Στις εκλογές αυτές αναμετρήθηκαν δύο αντιλήψεις.
Η μία είναι αυτή που εκφράστηκε από τους υποψήφιους των δύο κομμάτων της μνημονιακής συγκυβέρνησης και έχει φέρει την πόλη μας σ’ αυτή τη κατάσταση.
Η άλλη είναι η αυτοδιοικητική πρόταση της Αθηνάς Λυγνού και των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ, με ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης της πόλης, προτάσσοντας ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες, τη διατήρηση και παραπέρα ανάπτυξη των κοινωνικών δομών του Δήμου.
Παρ’ όλο που μεγάλο μέρος των πολιτών αναγνωρίζει στους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ την καθαρότητα στο λόγο τους, καθώς και τις σταθερές θέσεις τους για τα μεγάλα προβλήματα της πόλης (το δημόσιο και δασικό χαρακτήρα του Υμηττού, την ανάπλαση της παραλίας για ελεύθερη χρήση από τους πολίτες, την αύξηση και βελτίωση των κοινόχρηστων χώρων, την αξιοποίηση του Γκολφ και των μαρινών προς όφελος του Δήμου, το Μητροπολιτικό Πάρκο, την παράδοση στα συμφέροντα την διαχείριση των απορριμμάτων κ.α.) αυτό δεν εκφράστηκε στην κάλπη!
Οι ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ στάθηκαν απέναντι στο αυταρχικό μοντέλο διοίκησης, την αλαζονεία, την αδιαφάνεια, τη διασπάθιση του δημοτικού – δημόσιου χρήματος, στη θεσμική υποβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την οικονομική ασφυξία που επέβαλλε η συγκυβέρνηση και η τρόικα.
Η στάση των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ στο Δημοτικό Συμβούλιο και την κοινωνία, θα καθορίζεται, όπως μέχρι σήμερα, με βάση τις αρχές και το πρόγραμμά τους και με γνώμονα το καλό της πόλης.
Ως κίνημα πολιτών, μαζί με τους πολίτες που συμφωνούν μαζί μας, θα αντισταθούμε σε πολιτικές και πρακτικές που θα οδηγούν στην παραπέρα υποβάθμιση της πόλης μας.
Στις εκλογές του 2ου γύρου ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.
Οι ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, ως δημοκρατικό κίνημα πολιτών, καλούμε τα μέλη, τους φίλους και τους πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους, να συμμετέχουν στις εκλογές του 2ου γύρου και φυσικά κατά συνείδηση να εκφράσουν τη βούλησή τους.

Με εκτίμηση
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
«ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.