Aναδάσωση στην Αργυρούπολη – Πολίτες, Δήμος και ΣΠΑΥ φύτεψαν 1000 νέα δενδράκια

Συγγραφέας
11 Μαρτίου, 2014
1 λεπτό διάβασμα

Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Χρήστος Κορτζίδης και ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ, Νίκος Χαρδαλιάς φυτεύουν από κοινού συμβολικά ένα δένδρο

 

Δεκάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης και του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), και στις 9 Μαρτίου, φύτεψαν περί τα 1.000 φυτά και δένδρα στο περιαστικό δάσος της Δημοτικής Ενότητας Αργυρούπολης, όπισθεν του γηπέδου της Λαύρας και στο παλιό ανθηστήριο.

Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων, ο  Δήμαρχος Ελληνικού-ΑργυρούποληςΧρήστος Κορτζίδης και ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ, Νίκος Χαρδαλιάς, Δήμαρχος Βύρωνα, οι όποιοι φύτεψαν από κοινού, συμβολικά, ένα δένδρο.

Για την επιτυχία της αναδάσωσης, ο ΣΠΑΥ εκπονεί μελέτη ποτίσματος των νέων δένδρων μέσα στο καλοκαίρι όπως σε κάθε αναδάσωση όπου συμμετέχει, ενώ οι υδατοδεξαμενές στις δυο τοποθεσίες της αναδάσωσης έχουν συντηρηθεί.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας