Tροποποίηση καθηκόντων και αρμοδιοτήτων των Αντιδημάρχων




1. Ο ορισμένος ως Αντιδήμαρχος Διαφάνειας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Πολιτικής Προστασίας Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Διονύσιος Κοντονής του Ανδρέα θα καλείται πλέον ως Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης και του μεταβιβάζονται οι εξής αρμοδιότητες:
α. Του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας και
β. Του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης

Ορίζει ότι ο ανωτέρω Αντιδήμαρχος εξακολουθεί να δικαιούται αντιμισθίας.

2. Στον ορισμένο ως Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Ζαχαράτο Νικόλαο του Γεωργίου, μεταβιβάζει τις εξής αρμοδιότητες:
– Της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και ειδικότερα των Τμημάτων:
α) Προϋπολογισμού και Λογιστηρίου, β) Εσόδων και Περιουσίας, γ) Προμηθειών και δ) Ταμείου.

Ορίζει ότι ο ανωτέρω Αντιδήμαρχος εξακολουθεί να δικαιούται αντιμισθίας.

3. Στον ορισμένο ως Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μπελετσιώτη Δημήτριο του Κωνσταντίνου, μεταβιβάζει τις εξής αρμοδιότητες :
– Της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και ειδικότερα των Τμημάτων :
α) Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου β)Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου γ) Αλλοδαπών και Μετανάστευσης δ) Ανθρώπινου Δυναμικού και ε) Διοικητικής Μέριμνας
– Της Διεύθυνσης Κ.Ε.Π. και ειδικότερα των Τμημάτων: α)Εξυπηρέτησης Πολιτών β)Εσωτερικής Ανταπόκρισης γ) ΚΕΠ Βάρης δ) ΚΕΠ Βουλιαγμένης.

Στον ως άνω Αντιδήμαρχο παραμένει η αρμοδιότητα της τελέσεως των πολιτικών γάμων.
Ορίζει ότι ο ανωτέρω Αντιδήμαρχος δεν δικαιούται αντιμισθίας.

4. Ο ορισμένος ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Ελευθέριος Αργυρουδάκης του Σταύρου θα καλείται πλέον ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης και του μεταβιβάζονται οι εξής αρμοδιότητες:
-Της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης και ειδικότερα των Τμημάτων:
α) Αποκομιδής Απορριμάτων και Ανακυκλώσιμων υλικών β) Καθαρισμού Κοινοχρήστων Χώρων και Ειδικών Συνεργείων και γ) Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων
Ορίζει ότι ο ανωτέρω Αντιδήμαρχος εξακολουθεί να δικαιούται αντιμισθίας.

Β. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος των Αντιδημάρχων τις αρμοδιότητές τους ασκεί ο Δήμαρχος.

Γ. Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Μπελετσιώτης Δημήτριος του Κωνσταντίνου , ο οποίος αναπληρώνει τον Δήμαρχο.

Δ. Η παρούσα απόφαση να δημοσιευθεί μία φορά σε μία ημερήσια εφημερίδα του Νομού και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου και στο πρόγραμμα «Διαύγεια» .

Ε. Από τη δημοσίευση της παρούσας κάθε προηγούμενη απόφαση Δημάρχου η οποία αφορά μεταβίβαση αρμοδιοτήτων σε Αντιδημάρχους, ή ανάθεση σε Δημοτικούς Συμβούλους εποπτείας και συντονισμού δράσεων που αφορούν αρμοδιότητες οι οποίες με την παρούσα μεταβιβάζονται σε Αντιδημάρχους, παύει να ισχύει.

Η απόφαση έλαβε αριθμό 132/2013

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΠΥΡΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝΑΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.