Αργυρούπολη: Χρυσή η Σχολή της Χριστιάννας Σκιαδά Πομόνη

Συγγραφέας
2 Απριλίου, 2024
1 λεπτό διάβασμα

Για άλλη μία φορά η αναγνωρισμένη από το κράτος σχολή κλασικού και σύγχρονου χορού της Χριστιάννας Σκιαδά Πομόνη με έδρα την Αργυρούπολη έκανε περήφανη την πόλη.

Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 συμμετείχε στον ετήσιο Εθνικό διαγωνισμό της Πανελλήνιας Ένωσης Αναγνωρισμένων Σχολών Ελλάδος – Π.Ε.Α.Σ.ΧΟ με 5 συμμετοχές και απέσπασε 3 μετάλλια, ένα χρυσό, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μεταξύ άλλων.

Πιο συγκεκριμένα:

1η Θέση – Χρυσό μετάλλιο στο Σύγχρονο – Ομαδικό – group εφήβων. 



Χόρεψαν (αλφαβητικά) : Αράπογλου Μάγια, Μαϊδάτση Αγγελική, Μακαρούνη Ελένη, Μαρινάκη Ευγενία, Νικολιδάκη Πολυτίμη, Πέρρου Ίριδα, Πομόνη Πολύμνια.

Δεύτερη Θέση – ασημένιο μετάλλιο – Ατομικό Ακροβατικό Σύγχρονο, Καλλιανέζου Στέλλα.

Τρίτη Θέση – χάλκινο μετάλλιο – Ατομικό Σύγχρονο – Γεραμάνη Δανάη

Τέταρτη Θέση – Ατομικό Νεοκλασικό – Σφήκα Ραφαέλλα

Πέμπτη Θέση – Ατομικό Κλασσικό – Μύτικα Στέλλα.

Χορογραφίες Χριστιάννα Σκιαδά και Βάσσια Κολλιού.

Στο συγκεκριμένο διαγωνισμό λαμβάνουν μέρος εκατοντάδες σπουδαστές και μαθητές χορού από Σχολές από όλη την Ελλάδα και πραγματοποιήθηκε στο θέατρο ACS (American Community Schools) με διακεκριμένους καθηγητές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό!!

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας