Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 4:00΄ το απόγευμα στο 22ο χλμ Λαμίας – Δομοκού στο ύψος της διασταύρωσης με τον Παλαμά.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 65χρονος οδηγός της νταλίκας που κινούταν προς Δομοκό, έχασε τον έλεγχο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, παρασύροντας τα δυο αυτοκίνητα που έρχονταν από την αντίθετη κατεύθυνση.



Δυστυχώς η οδηγός του λευκού αυτοκινήτου είναι νεκρή, αφού η νταλίκα το πήρε από κάτω και το έβγαλε εκτός δρόμου μεταμορφώνοντάς το σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.


Από θαύμα σώθηκε η 20χρονη οδηγός του μαύρου αυτοκίνητου, αφού η νταλίκα το διέλυσε από την πλευρά του συνοδηγού. Η κοπέλα, που είναι κάτοικος της περιοχής, δεν πίστευε ότι βγήκε ζωντανή και με ελαφρά τραύματα από το διαλυμένο αυτοκίνητο.

Άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ και πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο απεγκλώβισαν την άτυχη οδηγό, ενώ τραυματίας είναι και ο οδηγός της νταλίκας.
Να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος δρόμος με την πρώτη βροχή γίνεται “καρμανιόλα” και χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς.
Δείτε βίντεο από το σημείο του θανατηφόρου τροχαίου:
notia team
Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.
Δείτε όλα τα άρθρα από notia team