Τέσσερις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών

Συγγραφέας
14 Ιουνίου, 2023
1 λεπτό διάβασμα

Συνελήφθησαν την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023, σε Αθήνα και Βύρωνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 4 άτομα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για –κατά περίπτωση- παραβάσεις των νομοθεσιών περί εξαρτησιογόνων ουσιών και όπλων και για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο δράσεως για την σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν αξιοποιήσεως πληροφοριών αναφορικά με την δράση των κατηγορουμένων στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (ακατέργαστης κάνναβης δια της μεθόδου της υδροπονικής καλλιέργειας -SKUNK- και κοκαΐνης) στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, μέσω ανάλυσης και διασταύρωσης πληροφοριακών δεδομένων και άλλων ανακριτικών μεθόδων, κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους και η διακρίβωση της δράσης τους.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην κατοχή των κατηγορουμένων και σε οικία, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 46 κιλά και 810 γραμ. ακατέργαστη κάνναβη δια της μεθόδου της υδροπονικής καλλιέργειας (SKUNK) ,
  • 382 γραμ. κοκαΐνης,
  • 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
  • υλικά για την τυποποίηση ναρκωτικών ουσιών (συσκευή κένωσης αέρος και επανατυποποίησης, ρολό περιτυλίγματος, πλήθος νάιλον συσκευασιών),
  • περίστροφο και αεροβόλο πιστόλι,
  • σιδερογροθιά, αναδιπλούμενος σουγιάς και στιλέτο
  • αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα
  • 520 ευρώ και
  • 6 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.



Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας