Nτοκουμέντο από την επίθεση στον 14χρονο, στον Άλιμο (VIDEO)




Βαρύτατες κατηγορίες περιλαμβάνονται στην ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των ανήλικων συλληφθέντων για την επίθεση με μαχαίρι σε άλλον ανήλικο, χθες Τρίτη, στον Άλιμο, έξω από ταχυφαγείο.

Σε βάρος των ανήλικων απαγγέλθηκαν κατηγορίες που αφορούν τα αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος της ληστείας που τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα από κοινού, της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Ένας από τους ανήλικους δράστες είχε συλληφθεί και πριν λίγο καιρό, καθώς ήταν μέλος συμμορίας που επιτίθονταν σε συνομήλικους τους και τους λήστευαν, στην Ηλιούπολη. Πρόκειται για 16χρονο που μαζί με δύο ακόμα άτομα ηλικίας 19 και 16 ετών είχαν φτιάξει μια συμμορία η οποία χτυπούσε ανήλικους στις περιοχές της Γλυφάδας και της Ηλιούπολης. Οι άγουροι ληστές με μαχαίρια και σουγιάδες απειλούσαν παιδιά που τα εντόπιζαν να κινούνται στους δρόμους και τους αποσπούσαν κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.

Οι κατηγορούμενοι θα απολογηθούν σε ανακριτή Ανηλίκων. Δείτε το βίντεο από το newsit.gr



Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι κατηγορούμενοι επιτέθηκαν σε ανήλικο που καθόταν έξω από ταχυφαγείο σε κεντρικό δρόμο του Αλίμου και τον μαχαίρωσαν περισσότερες από μία φορές. Το αγόρι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Κίνητρο των δραστών φέρεται να ήταν η κλοπή του κινητού του θύματος.

Για το περιστατικό πραγματοποιήθηκαν 8 συλλήψεις, ενώ από τους συλληφθέντες 7 άτομα είναι κάτω των 18 ετών και ένα 19 ετών. Οι 5 είναι μετανάστες και οι 3 Έλληνες, ενώ οι 7 συλλήψεις έγιναν για συμμετοχή στο επεισόδιο και η μία για κατοχή μαχαιριού.

«Όλα έγιναν για μια ματιά». Αυτό τονίζει σε δηλώσεις του ο πατέρας του 14χρονου.

«Χθες το απόγευμα ένω ήμουν στη δουλεία δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από φίλο του γιού μου ο οποίος με ενημέρωσε οτι χτύπησαν τον γιο μου. Όταν έφτασα στο σημείο είδα τον γιο μου μέσα στα αίματα. Ευτυχώς το παιδί είναι καλά. Δέχτηκε τρεις μαχαιριές στα πλευρά. Ειναι μικρές οι πληγές», είπε ο πατέρας του θύματος.

«Δεν προηγήθηκε τίποτα. Ειχαν πάει τα παιδιά για μπάνιο στον Άλιμο. Πηραν το λεωφορείο 140. Μέσα στο λεωφορείο έψαχναν θέση να καθίσουν και έπεσε η ματιά τους πάνω στα παιδιά…»

Ο 14χρονος και οι φίλοι του κατέβηκαν στη στάση του λεωφορείου στη οδό Λαμίας στον Άλιμο προκειμένου να πάρουν κάτι να φάνε από γνωστό φαστφουντάδικο που βρίσκεται στην περιοχή. «Οι φίλοι του γιου μου μπήκαν μέσα στο κατάστημα για να παραγγείλουν ωστόσο ο γιος μου έμεινε για λίγο μόνος του».

«Πέρασαν λίγα λεπτά και ξαφνικά μπροστά του εμφανίστηκε η παρέα που βρίσκονταν στο ίδιο λεωφορείο. Εκεί ένας από αυτούς τον πλησιάζει και αφού του λέει που είναι οι άλλοι που μας κοίταζαν μέσα στο λεωφορείο, παίρνει από τον γιο μου το κινητό του. Μόλις του πήραν το τηλέφωνο ένας άλλος άρχισε να του φωνάζει “τώρα μαλ@@@ θα σε μαχαιρώσω”. Άρχισε να τον χτυπάει και στη συνέχεια να τον μαχαιρώνει στα πλευρά. Στην αρχή ο γιος μου δεν κατάλαβε ότι τον μαχαιρώνουν, νόμιζε ότι δέχονταν μόνο γροθιές. Μετά είδε τα αίματα και το κατάλαβε».

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Nτοκουμέντο από την επίθεση στον 14χρονο, στον Άλιμο (VIDEO)

  • 16/07/2021 at 10:07 πμ
    Permalink

    παιδια μεταναστων ειναι γεννημενα εδω…το θέμα ειναι οτι ειναι παραβατικες συμμοριες και μετακινουνται σε περιοχές…ειδικα στη πλατεια Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ φορανε τσαντακι χιαστί με ο,τι μπορει να φανταστει κανεις τι περιεχει μεσα.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.