Με κορονοϊό δάσκαλος δημοτικού σχολείου στην Καλλιθέα

Συγγραφέας
5 Σεπτεμβρίου, 2020
1 λεπτό διάβασμα

Ανησυχία προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον εντοπισμό κρουσμάτων κορονοϊού μεταξύ εκπαιδευτικών, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό σχολείο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένας δάσκαλος δημοτικού σχολείου στην Καλλιθέα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, όταν επέστρεψε από τις διακοπές του. Ο ίδιος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενημέρωσε τη διεύθυνση και αποφασίστηκε να παραμείνει το σχολείο κλειστό μέχρι να ολοκληρωθεί η ιχνηλάτηση και η απολύμανση.

Νωρίτερα, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτών Λειτουργών Ελλάδας κατήγγειλε ότι έχουν εντοπιστεί κρούσματα κορονοϊού σε μεγάλο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο της Αθήνας, το οποίο όπως επισημαίνει, “συνεχίζει κανονικά τις δραστηριότητές του χωρίς να ενημερώνει υπουργείο και συνάδελφους”.

Με πληροφορίες από την ΕΡΤ



Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας