Επιχείρησε να διασχίσει τη λεωφόρο Συγγρού και τον παρέσυρε IX (VIDEO)




Οι εικόνες κόβουν την ανάσα. Στο βίντεο – ντοκουμέντο του Mega καταγράφεται το σοβαρότατο ατύχημα που σημειώθηκε στη λεωφόρο Συγγρού στο ρεύμα προς Πειραιά. Η στιγμή της παράσυρσης πεζού από αυτοκίνητο, με τον οδηγό του οχήματος να αντιλαμβάνεται την παρουσία του άντρα την τελευταία στιγμή και να μην προλαβαίνει να τον αποφύγει.

Όλα εκτυλίσσονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Βλέπουμε το νεαρό να διασχίζει το ρεύμα ανόδου της Λεωφόρου Συγγρού και να ρισκάρει τη ζωή του. Καταφέρνει να φτάσει στη διαχωριστική νησίδα και πολύ γρήγορα προσπαθεί να περάσει απέναντι. Το ατύχημα είναι θέμα δευτερολέπτων.

Το πρώτο αυτοκίνητο και η μηχανή που ακολουθεί καταφέρνουν να τον αποφύγουν, αλλά το όχημα που ακολουθεί δεν έχει περιθώρια.

Στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος των εγκαταστάσεων του Mega επικρατεί πανδαιμόνιο. Ο νεαρός τραυματίας βρίσκεται αιμόφυρτος στο δρόμο και δεκάδες οδηγοί σταματούν για τις πρώτες βοήθειες. Πρώτος είχε σταματήσει ο άντρας που οδηγούσε το όχημα που τον παρέσυρε. Ο οδηγός που προσπάθησε να τον αποφύγει χωρίς αποτέλεσμα.



Στο σημείο φτάνουν αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο θα τον μεταφέρει σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Στη λεωφόρο Συγγρού δημιουργείται μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων.

Το ατύχημα σημειώθηκε την Παρασκευή, στις 14.30 το μεσημέρι. Πίσω από τον νεαρό υπάρχει διάβαση που μπορεί να τον οδηγήσει με ασφάλεια στο αντίθετο ρεύμα, αλλά εκείνος επιλέγει να θέσει σε κίνδυνο τόσο τη δική του ζωή, όσο και εκείνες των οδηγών, που λόγω του σημείου έχουν αναπτύξει ταχύτητα.

Στο ρεύμα ανόδου μπροστά από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στέκεται τυχερός και αυτό τον κάνει να συνεχίσει. Σκαρφαλώνει στο διαχωριστικό και πηδάει στο αντίθετο ρεύμα.

Το πρώτο αυτοκίνητο περνάει δίπλα του ξυστά όπως και το μηχανάκι που βρίσκεται λίγα μόνο μέτρα πίσω. Σε αυτό το σημείο τόσο ο νεαρός όσο και ο οδηγός του αυτοκινήτου που τον χτυπάει παγιδεύονται. Το αυτοκίνητο στη μεσαία λωρίδα δεν επιτρέπει ούτε στον πεζό, ούτε στον οδηγό να μετακινηθούν. Το ατύχημα είναι αναπόφευκτο.

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια ο νεαρός πηδάει πάνω στο αυτοκίνητο αλλά ο τραυματισμός του είναι σοβαρός. Οι γιατροί στο γενικό κρατικό της Νίκαιας δίνουν μάχη από την πρώτη στιγμή να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του και να τον κρατήσουν στη ζωή.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.