Γι’ αυτό σκοτωνόμαστε στους δρόμους (ΕΙΚΟΝΕΣ)




(Αντώνης Δρογωσης/Το Forum των 3Β)

Σήμερα γύρω στις 12.00 το μεσημέρι κατεβαίνοντας την Προόδου προς Βουλιαγμένης, έχω μπροστά μου ένα αυτοκίνητο που πηγαίνει στο μέσον τής οδού με 20χλμ την ώρα. Κάποια στιγμή προσπερνώντας το, βλέπω μία κοπέλα γύρω στα 35 να μιλά στο κινητό και να είναι εντελώς στον κόσμο της. Σταματώ λίγο πιο κάτω, κατεβαίνω κι αφού την πλησιάζω τής λέω ”Καταλαβαίνετε τί κάνετε ? Πάτε με 20 στη μέση τού δρόμου μιλώντας στο τηλέφωνο ?”…Κρύβοντας απότομα το τηλέφωνο σαστισμένη μου απαντάει με το εξής αμίμητο “Πάω σιγά γιατί έχω το μωρό πίσω” !!!…Και τής λέω εμβρόντητος ”Πάτε με 20, στη μέση ενός διπλού δρόμου, μιλάτε στο κινητό και έχετε και μωρό στο αυτοκίνητο ??? Δεν υπάρχετε…”…

Σημ. Στις φωτό μία μικρή ιδέα από τη νέα μάστιγα τής εποχής στα όρια τής περιοχής μας…

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Γι’ αυτό σκοτωνόμαστε στους δρόμους (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 16/09/2019 at 6:01 μμ
    Permalink

    Ούτε με τα πρόστιμα (ποιος κάνει έλεγχο, δηλαδή;) πτοούνται ούτε με τίποτα. Άλλοι στην ποδιά το έχουν και γράφουν μηνύματα όταν δεν μιλάνε στο τηλέφωνο εν κινήσει.

    Πριν από πολλά χρόνια, περί το 2000, είχα μπροστά μου στην Καλαμακίου μία κυρία μεγαλούτσικη η οποία οδηγούσε με 20 χλμ/ω. ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ! Πατάω ελαφρά την κόρνα, δεν πτοήθηκε. Την ξαναπατάω, τίποτα (με εκνευρίζει η κόρνα και δεν την πολυχρησιμοποιώ). Στο τέλος δεν άντεξα, αγανάκτησα και την πάτησα παρατεταμένα. Κάνει στην άκρη του δρόμου και μου κάνει νόημα που σήμαινε “Μα καλά, δεν βλέπεις ότι μιλάω στο τηλέφωνο;” Ευτυχώς που είμαι ήρεμος άνθρωπος, αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση μου θα είχε γίνει θηρίο. Την ενοχλήσαμε την κυρία που μιλούσε στο τηλέφωνο οδηγώντας με 20 χλμ/ω επί της κεντρικής λεωφόρου!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.