Ξέρει η Ελευθερία Αρβανιτάκη με ποιον φωτογραφίζεται;




Δυστυχώς δεν ξέρει ποιος είναι γιατί αν ήξερε…Ο Μάρκος Αναγνωστόπουλος εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος, στον Νότιο Τομέα Αθηνών με την “Ελληνική Αυγή” και τον Ηλία Παναγιώταρο.  Ο οποίος έβαλε και τη φωτογραφία της Ελευθερίας στο προφίλ του, στο facebook. Και στην συναυλία με τον Κότσιρα και την Αρβανιτάκη, για τις εκδηλώσεις μνήμης  με τίτλο, «Η Μικρά Ασία της καρδιάς μας» που διοργάνωσε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, καθόταν στις θέσεις των επισήμων και ο κοσμάκης πίσω από τα κάγκελα. Και μάλιστα έκαναν αναφορά και στην παρουσία του και τον χειροκρότησαν!!!

 

 

Το παρακάτω σχόλιο τα λέει όλα!

Thanasis Katsikaris Όλος αυτός ο περιορισμός και ο απαράδεκτος διαχωρισμός του “Prive” από τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς, εμάς, γιατί κύριε Δήμαρχε? Για να κάτσει (και να προσφωνηθεί επίσημα βεβαίως) το “~εξέχων μέλος” της κοινωνίας μας, Μάρκος Αναγνωστόπουλος? Και για μερικούς άλλους που δεν εχουν ιδέα η’ έχουν λάθος αντίληψη περί Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και των Αλησμόνητων Πατρίδων. Άντε γιατί κάποια στιγμή πρέπει να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους. Κατά τα άλλα, για να μην λένε κάποιοι ότι γκρινιάζουμε, οι καλλιτέχνες εκπληκτικοί, γι αυτό πήγαμε άλλωστε, κάτι με τον ήχο δεν πηγε καλά, ηταν ρυθμισμένος για λόγους όχι για ζωντανή μουσική, ειχε κάποια τεχνικά θέματα, αλλά αυτό αφορά τον διοργανωτή.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2475535716062185&set=a.2475473616068395&type=3&theater

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Ξέρει η Ελευθερία Αρβανιτάκη με ποιον φωτογραφίζεται;

  • 16/09/2019 at 3:49 μμ
    Permalink

    Μαρκος Αναγνωστοπουλος ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ (3.500 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΗΡΕ).ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡ.ΕΧΕΙ ΛΕΥΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ “ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ”,ΔΛΔ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ……….ΟΥΤΕ ΜΥΡΜΗΓΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Τον αδικήσατε.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ….!!!!!
    ……

    Απαντήστε
  • 19/09/2019 at 5:41 πμ
    Permalink

    Ευτυχώς πάντως που κρατήσαμε θέση επισήμων για τον αλοίθωρο χρυσαυγίτη. Κάθε χωριό έχει τον γραφικό του κι εμείς έχουμε τον φασίστα. Που θα μιλήσει και για πρόσφυγες. Και για “καθαρά χέρια”.
    Μπλιαχ.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.