9 συμβουλές για μια μετακόμιση χωρίς άγχος




Παρόλο που η κατοχή ενός νέου σπιτιού ή διαμερίσματος είναι διασκέδαση, οι άνθρωποι φοβούνται συχνά την ίδια τη διαδικασία της μετακόμισης. Είναι σαφές ότι η μετακόμιση μπορεί να είναι μια αγχωτική εμπειρία. Όταν ψάχνετε για μεταφορική Αθήνα στις μηχανές αναζήτησης το πρώτο πράγμα που πιθανώς έχετε κατά νου είναι η αξιοπιστία και η τιμή. Σας παρουσιάζουμε εννέα τρόπους με προσεκτικό σχεδιασμό που μπορούν να σας προσφέρουν μια μετακόμιση χωρίς άγχος:

Δημιουργήστε ένα χώρο για τις συσκευασίες

Δημιουργήστε ένα σημείο για τη λίστα συσκευασίας, τις ετικέτες, τους δείκτες, την ταινία κ.λπ.

Κάντε μια λίστα συσκευασίας

Γράψτε τα πάντα! Πριν συσκευάσετε οτιδήποτε, δημιουργήστε ένα σύστημα. Γράψτε τον Αριθμό κάθε κουτιού που πακετάρετε και γράψτε τα περιεχόμενα στη λίστα σας.

Συσκευές συσκευασίας

Θα χρειαστείτε πολλά κιβώτια και υλικά συσκευασίας , περισσότερο από ό, τι νομίζετε. Αφήστε κατά μέρος περίπου 10 πλαίσια για τα στοιχεία της ημέρας που θα μετακομίσετε της τελευταίας στιγμής. Τα ψηλά κουτιά των ντουλαπιών είναι ιδανικά για ογκώδη, ελαφριά είδη όπως παπλώματα, μαξιλάρια και ρούχα που πρέπει να παραμένουν κρεμασμένα.

Κωδικός χρώματος

Καθορίστε ένα χρώμα για κάθε δωμάτιο στο νέο σας σπίτι και τοποθετήστε έγχρωμα αυτοκόλλητα σε κάθε κουτί. Στο νέο σας σπίτι, τοποθετήστε ένα αντίστοιχο αυτοκόλλητο στην πόρτα σε κάθε δωμάτιο, ώστε οι επαγγελματίες να γνωρίζουν πού να βάζουν τα πράγματα.

Κρατήστε τα πράγματα μαζί

Κρατήστε τους λαμπτήρες με λάμπες, άγκιστρα με φωτογραφίες, κλπ.

Συσκευάστε έγκαιρα

Εξοικονομήστε χρόνο πακετάροντας όλα όσα μπορείτε να κάνετε νωρίς. Αν δεν είναι απαραίτητο για την καθημερινή σας ζωή, συσκευάστε το!

Καθαριστικό κιτ

Συνδυάστε ένα σετ βασικών προμηθειών καθαρισμού για καθημερινές εργασίες καθαρισμού.

Χρησιμοποιήστε αποσκευές

Αποθηκεύστε κουτιά με τη συσκευασία αντικειμένων σε αποσκευές και ειδικές τσάντες.

Κρατήστε τα τιμολόγια ασφαλή

Κρατήστε μαζί σας πολύτιμες κτήσεις όπως κοσμήματα και οικογενειακά κειμήλια. Ελέγξτε την ασφάλεια του ιδιοκτήτη σπιτιού σας για να δείτε πώς καλύπτονται κατά τη διάρκεια της μετακίνησης. Κρατήστε σημαντικά χαρτιά και αριθμούς τηλεφώνου μαζί σας.

Θυμηθείτε, ο προγραμματισμός είναι το κλειδί για τη διατήρηση της ψυχικής σας ευεξίας και της μετακόμισης χωρίς άγχος! Με αυτό τον τρόπο κερδίζετε χρόνο και είστε πολύ πιο χαλαροί.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.