Aξεπέραστος στα 82 του, ο μεγάλος Σταμάτης Κόκοτας, καθήλωσε το κοινό στον Άλιμο (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Και όμως σε ηλικία 82 ετών ο μεγάλος Σταμάτης Κόκοτας, με την μοναδική του φωνή καταφέρνει ακόμη να μαγεύει το κοινό με τα αξεπέραστα τραγούδια του. Δεν είναι λίγο πράγμα να μπορείς να ξεσηκώνεις το κοινό και τραγουδά μαζί σου. Οι εκατοντάδες θεατές που τον απόλαυσαν το περασμένο Σάββατο, στο ανοιχτό θέατρο “Μαίρη Αρώνη”, πέρασαν μια αξέχαστη βραδιά και ο δημοφιλής τραγουδιστής, τους αποζημίωσε με την ερμηνεία του, θυμίζοντάς τους τραγούδια που μεγάλωσαν γενιές και γενιές.

“Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον μεγάλο Σταμάτη Κόκοτα που δέχτηκε την πρόσκλησή μας να έρθει να τραγουδήσει στον Άλιμο, όταν έλεγα ότι θα τον φέρουμε στην πόλη δεν με πίστετυαν και νάτος εδώ απόψε μπροστά σας” είπε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης.

Ο δήμαρχος του πρόσφερε μια πλακέτα με τον Θουκυδίδη και ο μεγάλος καλλιτέχνης τον ευχαρίστησε λέγοντας στο κοινό: “Ευτυχείτε με τον δήμαρχο σας”

Είναι ασφαλώς λίγοι αυτοί που απέμειναν στο ελληνικό τραγούδι και μπορείς να πεις, πως η φωνή, η χροιά, η ερμηνεία, τα τραγούδια, το ήθος και η προσωπικότητα τους αποτελούν κομμάτι της μουσικής μας ιστορίας. Ο σπουδαίος Σταμάτης Κόκοτας, ερμήνευσε χρυσά τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες όλων των κορυφαίων Ελλήνων συνθετών και στιχουργών.

Σαν το παλιό καλό κρασί, καλύτερος από ποτέ, έδωσε ένα ρεσιτάλ ερμηνευτικής αρτιότητας. Μαζί του η λαϊκή ορχήστρα με σολίστ στο μπουζούκι τον Θανάση Βασιλιά και ο «μαντάμ» τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής.

“Επιβλητικός ευγενής και συγκινημένος από την υποδοχή του κοινού ο κορυφαίος καλλιτέχνης γέμισε την σκηνή του κατάμεστου θεάτρου με την φωνή του!!
Αρχοντικός όπως εδέσποζε στις πίστες της νυχτερινής Αθήνας, μας μετέφερε με την αναλλοίωτη ερμηνευτική του ικανότητα στις παλιές καλές ρομαντικές εποχές που έχουν ταυτιστεί με τα κλασικά πλέον δικά του τραγούδια” έγραψε ο Αλέξης Τσέκας, από τον οποίο πήραμε τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=w7Q6uCWwbKY

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.