Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου: Τα εγκαίνια του αναβαθμισμένου Αμφιθεάτρου “Νίκος Τεμπονέρας” (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Με μία εξαιρετική εκδήλωση και τη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών και μελών της μαθητικής και της εκπαιδευτικής κοινότητας πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 τα εγκαίνια του αναβαθμισμένου Αμφιθεάτρου Νίκος Τεμπονέρας.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, στην τελετή των εγκαινίων παρουσίασε το αναβαθμισμένο αμφιθέατρο «Νίκος Τεμπονέρας» στο σχολικό συγκρότημα της Αγίας Σοφίας 16 στον Ταύρο, τονίζοντας τη σημασία της ύπαρξης ενός καλαίσθητου και ασφαλή χώρου εκδηλώσεων και πολιτισμού, ο οποίος διαμορφώθηκε με ίδιους πόρους του Δήμου, με την μελέτη και την εποπτεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Την τελετή των εγκαινίων ακολούθησε χορωδιακή και θεατρική εκδήλωση στο πνεύμα των Χριστουγέννων με την χορωδία ενηλίκων Piano Plus Festival, τη νεανική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Μοσχάτου, τη χορωδία και τη θεατρική ομάδα από το Λύρειο παιδικό χωριό και τη χορωδία της Άνοιξης του 1ου Γυμνασίου Ταύρου.

Στη μουσική διεύθυνση και προετοιμασία των χορωδιών ήταν ο μαέστρος Παναγιώτης Τσουκνίδας, καλλιτεχνικός υπεύθυνος στη νεανική δημοτική χορωδία ήταν ο Ανδρέας Ξενόπουλος, ενώ στο πιάνο ήταν η Δήμητρα Κοκκινοπούλου.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.