Νέα Σμύρνη: Βράβευση εισαχθέντων στα ΑΕΙ/ΤΕΙ




Σε μια λιτή αλλά έντονα φορτισμένη συναισθηματικά τελετή, πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Ευγενίδου, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η τελετή βράβευσης των αποφοίτων και των αριστούχων του έτους 2018 των σχολείων της πόλης.

Απονεμήθηκαν 50 διατακτικές αξίας 200 ευρώ τουλάχιστον η καθεμία με κοινωνικά κριτήρια που έχουν εξεταστεί από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου σε μαθητές που εισήχθησαν σε πανεπιστημιακές σχολές της επαρχίας και αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, 12 διατακτικές αξίας 150 ευρώ η καθεμία από την εταιρία Tommy Hilfiger
και 12 tablets από την εταιρία MLS στον 1ο και 2ο αριστεύσαντα μαθητή κάθε Λυκείου.

Επίσης απονεμήθηκαν σε όλους τους μαθητές της Γ’ Λυκείου του σχολικού έτους 2017-18 λευκώματα που περιέχουν φωτογραφίες τους, ανά Λύκειο. Η έκδοση του λευκώματος ξεκίνησε τη φετινή χρονιά και θα συνεχιστεί και τις επόμενες.

Η τελετή επιβράβευσης των κόπων των μαθητών, πολυετής επιθυμία του Δήμου μας, υλοποιήθηκε από την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Νέας Γενιάς και Καινοτομίας Μαριέττα Μπακαλοπούλου σε συνεργασία με όλο το τμήμα παιδείας και την κοινωνική υπηρεσία.

Ο Δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης συνεχάρη τα παιδιά και τόνισε την αναγκαιότητα της γνώσης στη ζωή τους. Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Συρίγος, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Νέας Γενιάς και Καινοτομίας κα Μπακαλοπούλου, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Ζαβός, ο
Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Νέας Σμύρνης κ. Γιαννιώτης.
Παρευρέθηκαν επίσης Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι της Νέας Σμύρνης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.