Ο «Ήλιος» ανατέλλει και με τη στήριξη του Πέρι Πορικού




Η προσπάθεια της νέας Ηλιούπολης που ξεκίνησε φέτος το καλοκαίρι, αγκαλιάστηκε από όλη την πόλη και τους φιλάθλους της ομάδας, ακόμα και από εκείνους που ζουν και εργάζονται μακριά από την πατρίδα.

Ένας από αυτούς που αγαπούν πραγματικά τον «Ήλιο» και συμβάλλουν έμπρακτα στην αναγέννησή του, είναι ο Περικλής Πορικός, ο οποίος από τις Ηνωμένες Πολιτείες έδειξε για μια ακόμα φορά το πάθος του για τον Γ.Σ.Η. στηρίζοντας οικονομικά την προσπάθεια που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κάνουμε.

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Γ.Σ. Ηλιούπολης αλλά και όλοι όσοι γνωρίζουμε τον Πέρι Πορικό, θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε που αν και μακριά, είναι σαν να τον έχουμε καθημερινά δίπλα μας, σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα, σε κάθε στιγμή που ζούμε με την ομάδα μας, όχι απλά επειδή στήριξε οικονομικά αυτή την προσπάθεια, αλλά επειδή μας κάνει με το δικό του τρόπο ακόμα πιο υπεύθυνους για να πετύχουμε. Άλλωστε ο ίδιος γνωρίζει άριστα την επιτυχία με το εστιατόριο του «The Brown Jug», στο Μίσιγκαν, το οποίο επιλέχθηκε μέσα στα 10 καλύτερα των ΗΠΑ, τα οποία λειτουργούν μέσα σε Πανεπιστήμια, από το Food Network.

Γ.Σ. Ηλιούπολη

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.