Γιάννης Κωνσταντάτος: “Aπόγνωση, θλίψη και αγωνία για το μέλλον τους”




KONSTANTATOS 1

(http://www.silvercity.gr)

Με αυτά τα χαρακτηριστικά λόγια, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης και της παράταξης “Αγώνας για το Μέλλον” αρχίζει το σύντομοα σχόλιό του, που ανάρτησε στο διαδίκτυο, για την επίσκεψη που πραγματοποίηησε στον Αθλητικό Οργανισμό του δήμου.

Το πλήρες κείμενο που ανάρτησε στην προσωπική σελίδα του έχει ως εξής:

“Απόγνωση, θλίψη και αγωνία για το μέλλον τους. Αυτά αποκόμισα από την σημερινή συνάντηση με τους εργαζόμενους του αθλητικού οργανισμού.

Από την μία η κυβερνητική πολιτική και από την άλλη τα εγκληματικά λάθη του δημάρχου και οι αριστερίστικες αγκυλώσεις του έχουν φέρει στο χείλος του γκρεμού τους συμβασιούχους.

Τα προγράμματα που απασχολούν χιλιάδες παιδιά βρίσκονται στον αέρα, γεγονός πρωτόγνωρο για τον δήμο μας. Αν συμβεί το παραμικρό, την ευθύνη την έχει αποκλειστικά ο κύριος Κορτζίδης, που έφερε τα πράγματα σε αδιέξοδο.

Εδώ και ένα χρόνο του φωνάζαμε, ότι πρέπει να αλλάξει πολιτική, αλλά “φωνή βωόντος”, δυστυχώς! Σε κάθε περίπτωση, όπως είπα στους εργαζόμενους του δήμου, θα σταθούμε δίπλα τους σε ότι επιλέξουν με το μαχαίρι στο λαιμό, που τους έβαλε πλέον ο δήμαρχος.

Καλός δήμαρχος δεν είναι ο καλός άνθρωπος που μας χαμογελάει, αλλά ο αποτελεσματικός, που προβλέπει, προνοεί και δίνει λύσεις. Δυστυχώς στον δήμο μας τέτοια στοιχεία η διοίκηση αυτή δεν έχει σε βάρος τελικά των δημοτών μας.

Ίδωμεν!”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.