Ετοιμα για μετάλλιο τα κορίτσια της Βούλας

Συγγραφέας
4 Μαΐου, 2017
1 λεπτό διάβασμα

Το 1ο Λύκειο Βούλας συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα, και αυτή τη φορά υπέταξε την διοργανώτρια Κροατία με 53-39.

Με αυτή η νίκη, η οποία ήρθε με εξαιρετική εμφάνιση, τα κορίτσια της Βούλας, το οποία εκπροσωπούν την Ελλάδα πέρασαν στην τετράδα, και χρειάζονται μία νίκη σε δύο παιχνίδια για να ανέβουν στο σκαλί του βάθρου.

ΠΗΓΗ: basketa.gr

notia facebook page

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας