Έτοιμο το δεύτερο πάρκο σκύλων




parkosylonargy1

(Γιάννης Κωνσταντάτος – δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης)

Για τους φίλους μας που έχουν σκύλους! Αγαπητοί μας φίλοι έτοιμο και το 2ο πάρκο σκύλων του Δήμου μας το οποίο βρίσκεται στην ένωση Ελληνικού Αργυρούπολης στην οδό Τριπόλεως ( το 1ο βρίσκεται στο Οικογενειακό μας Πάρκο). Οργανωμένο και διαμορφωμένο ειδικά να υποδεχθεί τους τετράποδους φίλους μας. Ικανοποιούμε έτσι την ανάγκη δεκάδων δημοτών με κατοικίδιο που επιθυμούσαν χώρους όπου θα παίζουν με ασφάλεια τα σκυλιά τους δίχως να ενοχλούν ή να τους ενοχλούν.

parkoskylonargy2

Να σημειωθεί πως το Σεπτέμβριο σε συνεργασία με τον σύλλογο που ιδρύσαμε ( Φιλοζωικη Παρέμβαση Ελληνικού Αργυρούπολης) ξεκινά μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης για τα δικαιώματα αλλά και τις υποχρεώσεις όσων έχουν κατοικίδια ενώ θα ετοιμαστεί και 3ο πάρκο. Ως διοίκηση συνεχίζουμε το έργο μας ώστε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των κοινωνικών ομάδων της πόλης μας και ιδιαίτερα των φίλο ζώων.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.