Nέα Σμύρνη: Απατεώνες έχουν βάλει στο στόχαστρο ηλικιωμένους




Απατεώνες έχουν βάλει στο στόχαστρο ηλικιωμένους και προσπαθούν να μπουν στα σπίτια τους για να τους κλέψουν, εμφανιζόμενοι ως υπάλληλοι του δήμου Νέας Σμύρνης. Οι επιτήδειοι εκμεταλλεύονται την ανάγκη των ηλικιωμένων για φάρμακα και τους ζητούν να μπουν μέσα και να καταγράψουν τις ανάγκες τους. Η υπόθεση έγινε γνωστή ύστερα από καταγγελία στο δήμο.

Δήμος Νέας Σμύρνης:

Μετά από τηλεφωνική καταγγελία στην Υπηρεσία μας σας ενημερώνουμε ότι:

Άγνωστοι επικαλούνται καταγραφή αναγκών και φαρμάκων προκειμένου να ανοίξουν το σπίτι τους ηλικιωμένα (κυρίως) άτομα με ισχυρισμό ότι δρουν εκ μέρους του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής ή η Κοινωνική Υπηρεσία ή το Πρόγραμμα Βοήθεια στο σπίτι δεν κάνει καμία σχετική καταγραφή. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί σε άτομα που χρησιμοποιούν την ιδιότητα των υπαλλήλων του Δήμου.

Μπορείτε να καλείτε στο 213 2025 882 για επιβεβαίωση των δράσεων της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του Βοήθεια στο Σπίτι.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.