Όσο υπάρχουν άνθρωποι!




Η ιστορία μιας μικρούλας, της τρίχρονης Eυτυχίας που ζει με την μητέρα της στην Ηλιούπολη και αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, συγκίνησε την γνωστή, για τους αγώνες της, Αλιμιώτισσα  Αυγή Βουτσινά. Μέσα σε λίγες ώρες η Αυγή μάζεψε κουπόνια από σούπερ μάρκετ, κρέατα από το ΑΓΝΟ ΜΑΡΚΕΤ στην Θεομήτορος και  φάρμακα από το φαρμακείο της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Αλίμου, Γιώτας Προυντζοπούλου, στη Δωδεκανήσου, στο Άνω Καλαμάκι.

Μάλιστα το ΑΓΝΟ ΜΑΡΚΕΤ, υποσχέθηκε στην Αυγή,  ότι θα προσλάβει μετά τις γιορτές τη μητέρα για να βοηθήσει την κατάσταση. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους!!!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Η Αυγή Βουτσινά έγραψε στη σελίδα της στο facebook

Σπάνια ζητάω βοήθεια,και μόνο όταν είναι πραγματικά αδύνατον να το αντιμετωπίσω μόνη μου.Σήμερα πήρα κάποια παιχνίδια και ένα μπουφανάκι,και τα πήγα σε ένα σπίτι στην Ηλιούπολη,που ζεί η μητέρα με την τρίχρονη κόρη της.Το μωρό είναι ένα υπέροχο πλάσμα,τρυφερό,χαμογελαστό,με υπέροχες ματάρες.Η μικρούλα όμως έχει σοβαρό θέμα υγείας ( καρδιολογικό ).Έχοντας μεσολαβήσει η Μάγδα Τσέγκου βρέθηκε ο γιατρός που θα την χειρουργήσει.Όμως αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.Μπαίνοντας σήμερα στο σπίτι,η μικρή αφού ξετρελλάθηκε με τα παιχνίδια που της πήγα,με ρώτησε άν της έφερα κάτι για φαγητό.Επί τρείς ημέρες τρώει ρύζι σκέτο.Έδωσα στην μητέρα κουπόνια για super market,για να ψωνίσει τρόφιμα ( λείπουν ακόμα και τα πιό απαραίτητα )…Απευθύνθηκα στο ΑΓΝΟ ΜΑΡΚΕΤ στην Θεομήτορος και ζήτησα βοήθεια.Χωρίς να προλάβω να ολοκληρώσω την πρότασή μου,με γέμισε κρέατα.επίσης μου υποσχέθηκε ότι θα την προσλάβει μετά τις γιορτές,για να βοηθήσει την κατάσταση.Οφείλω να τον ευχαριστήσω και να δημοσιοποιήσω την πράξη του,γιατί πιστεύω πως πρέπει να επιβραβεύονται τέτοιου είδους συμπεριφορές,πόσο μάλλον όταν δεν γίνονται για επικοινωνιακούς λόγους.Συγχρόνως ζητάω από όποιον μπορεί,να βοηθήσει.Πραγματικά πρέπει να σταθούμε δίπλα στην μητέρα και στο μωρό…!!!

H Yiota Prountzopoulou.…προσέφερε όλα τα φάρμακα που χρειάζονται η μαμά και η μικρούλα Ευτυχία…!!!

Καλά Χριστούγεννα σε όοοοολους,απο εμένα και την μικρούλα,που με την βοήθεια όλων μας,στόλισε δέντρο,πήρε δώρα,στρώσανε τραπέζι..!!!Σας στέλνει μια μεγάλη αγκαλιά μέσα απο εμένα!!!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.