Δικηγόρος μηνύει τον δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και τον αποκαλεί “δικτάτορα”




(Δημοσιεύουμε την καταγγελία της δικηγόρου Τίνα Κουτρουβίδου σε βάρος του δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και περιμένουμε τη δική του απάντηση σε όσα καταγγέλλει η κ. Κουτρουβίδου)

Θα ήθελα να κάνω μια δημόσια καταγγελία ενώπιον όλων των δημοτών του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης εναντίον του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, από τη θέση μου ως δημότη, αλλά και από τη θέση του λειτουργήματος που υπηρετώ, ως δικηγόρος.

Την 12/12/2015 και ώρα 15.00, κλήθηκα από μέλη του ΑΟΒ (Αθλητικού Ομίλου Βουλιαγμένης) να παραστώ ως δικαστικός αντιπρόσωπος κατά τη διενέργεια της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου ΔΣ.
Προς μεγάλη μου έκπληξη, κάποια παλαιά μέλη του ΑΟΒ, τα οποία δεν έχουν καταβάλλει τις συνδρομές τους πλέον της δεκαετίας και ως εκ τούτου, σύμφωνα με το καταστατικό και το νόμο που διέπει τα σωματεία, δεν έχουν δικαίωμα να παρίστανται στις Γενικές Συνελεύσεις και επιπλέον δεν έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι, προσπάθησαν να ακυρώσουν τη νόμιμη διαδικασία με συμπεριφορές ιδιαίτερα προκλητικές, ήτοι ύβρεις, απειλές και χειροδικίες. Κάποια κυρία, δε, βιντεοσκοπούσε και χλεύαζε ειρωνικά καθώς απαθανάτιζε τα ντοκουμέντα…

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη προσπάθεια και την παρέμβαση ενός συναδέλφου και εμού, που καταφέραμε τελικά με την αρωγή των μελών να πείσουμε τους παρακωλύοντες να σταματήσουν να παρεμποδίζουν τη διαδικασία.
Και ενώ η νεοεκλεγείσα διοίκηση έστειλε αμελλητί επιστολή στον ΟΑΠΠΑ ενημερώνοντας τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο για το πέρας της εκλογικής διαδικασίας και συγχρόνως έστειλε και τα νέα κλειδιά των γραφείων, ο πρόεδρος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Αγαλιώτης άλλαξαν την κλειδαριά, χωρίς καμία ενημέρωση του ΔΣ, με αποτέλεσμα να παρακωλύεται η χρήση των παραχωρημένων (δυνάμει παραχωρητηρίου από τον ΟΑΠΠΑ) αθλητικών χώρων και γραφείων από το νόμιμα εκλεγμένο ΔΣ. Τα δε κλειδιά τα παρέδωσαν, οι ως άνω, σε μη μέλος του Ομίλου.
Κατόπιν τούτου, το ΔΣ μου ανέθεσε να συντάξω εξώδικη επιστολή προς τον ΟΑΠΠΑ, την οποία αποστείλαμε την 15/12/15, με την οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα αφενός μεν για την ανάρμοστη συμπεριφορά των μη μελών του Ομίλου κατά την διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας και αφετέρου ζητούσε την παράδοση των νέων κλειδιών από τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο του ΟΑΠΠΑ, ως οφείλουν αφού έχουν παραχωρήσει τον συγκεκριμένο χώρο στον ΑΟΒ.
Την επομένη 16/12/15, μου ανέθεσε το ΔΣ να έρθω σε τηλεφωνική επαφή με τον πρόεδρο του ΟΑΠΠΑ και δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, προκειμένου να βρεθεί μία λύση.
Προς μεγάλη μου έκπληξη ο κ. Δήμαρχος, αντί να δείξει συγκαταβατικό πνεύμα, εξαπέλυσε προσωπική επίθεση εναντίον μου, θίγοντας τόσο την επαγγελματική όσο την προσωπική μου υπόσταση. Συγκεκριμένα μου είπε «κοίταξε να ξεσκονίσεις τα βιβλία σου γιατί είσαι άσχετη», «θα είσαι η πρώτη που θα φας μήνυση και θα δικαστείς στο Εφετείο», «εγώ είμαι δήμαρχος και κλειδοκράτορας και αποφασίζω πότε θα ανοίγω και πότε θα κλείνω τα γήπεδα της περιοχής», «εγώ δίνω λεφτά στους Συλλόγους και θα κάνω ότι γουστάρω» και ολοκλήρωσε εξυβρίζοντάς με «είσαι γνωστό νούμερο της περιοχής…» και μου έκλεισε το τηλέφωνο κατάμουτρα !!!
Φυσικά πρόκειται να καταθέσω μήνυση εναντίον του.
Θέλησα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου αυτή γιατί θα πρέπει να γνωστοποιηθεί σε όλους τους δημότες ότι ο κ. Δήμαρχος, φαίνεται ότι ελλείψει ελέγχου, αποφάσισε να μετατραπεί σε δικτάτορα της περιοχής, να απαξιώνει τους νόμους και τους ανθρώπους που δεν είναι «δικοί» του, να ευνοεί μόνο τους «υμέτερους» και να δημιουργεί τα «μαγαζάκια» του και τα «τσιφλίκια» του παντού, μετερχόμενος κάθε μέσο θεμιτό και αθέμιτο.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ !!! ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ !!!

(Τίνα Κουτρουβίδου – δικηγόρος)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Δικηγόρος μηνύει τον δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και τον αποκαλεί “δικτάτορα”

  • 17/12/2015 at 10:08 μμ
    Permalink

    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΣΧΕΔΟΝ Π Ο Τ Ε!!!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.